27 / 04 / 2024

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Park Yaşam Antalya Yapı Ruhsatı hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş Mahallesi, 15527 ada 1 parselde yer alan Park Yaşam Antalya projesinin Yapı Ruhsatları alındı. 

Şirketten yapılan açıklamada, Park Yaşam Antalya projesi kapsamında, 15527 Ada 1 Parseldeki 1.437 adet konut ile 6 ticari üniteden oluşan toplam 1.443 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatlarının alındığı belirtildi. 

Park Yaşam Antalya nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO dan Antalya ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya projesinin arsa alanı 64 bin 108,47 metrekare olarak belirtildi. 

Söz konusu arsa, Antalya Havalimanı'nın yanı başında bulunuyor. Ayrıca, Park Yaşam Antalya projesinin hayata geçirileceği arsa, Mall Of Antalya'ya, Koçtaş'a, Medical Park Antalya'ya, Aşağı Düden Şelalesi'ne ve Lara plajına da yakın lokasyonda yer alıyor.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:

Şirketimiz projelerinden Antalya, Aksu, Altıntaş Mahallesi, "Antalya Aksu 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" (Park Yaşam Antalya) kapsamında, 15527 Ada 1 Parselde yer alan 1437 adet Konut ve 6 adet Ticari Üniteden oluşan toplam 1443 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları alınmıştır.

Park Yaşam Antalya nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO dan Antalya ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

EMLAK KONUT GYO YATIRIMLARINA HIZ VERDİ 

Emlak Konut GYO, son olarak İstanbul Beşiktaş Akatlar arsası için sözleşme imzalamıştı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için Yiğit Enerji ve Kubba İnşaat ortaklığı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi imzalandı. 

Ondan önce de İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap'taki proje Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!


Geri Dön