27 / 04 / 2024

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 



Sınırlı Sorumlu  Ankara  Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 96 milyon TL olarak açıklanan proje Ankara Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi 62847 Ada 1 Nolu Parsel üzerinde yükselecek.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkentteki yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. 425 adet 18 villanın yer alacağı proje için ÇED süreci sona erdi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut a 443 konutluk yeni proje geliyor!

425 KONUT VE 18 VİLLA GELİYOR

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesinin arsa alanı 26 bin 487 metrekare olarak belirtildi. Söz konusu projede 425 adet ve 18 adet villa yer alacak. 

Paylaşılan detaylara göre, toplam 448 adet konutun yer alacağı Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent projesi A Blok, B Blok ve C Blok olmak üzere 3 blok olarak yükselecek.

Bina oturum alanının 4 bin 40 metrekare şeklinde açıklanan projedeki A blokta 112 konut, B blokta 112 konut, C blokta 200 adet konuta yer verilecek.

Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje kapsamındaki A Blok ve B Blok bodrum+zemin+15 katlı, C Blok ise bodrum+zemin+16 katlı olarak projelendirildi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut a 443 konutluk yeni proje geliyor!

NE ZAMAN TAMAMLANACAK?

Söz konusu projenin inşaat aşamasının yaklaşık olarak 5 sene  içerisinde tamamlanması planlanıyor. Verilen detaylara göre, inşaat çalışmaları süresince yılda 12 ay, 300 gün, günde 8 saat süreyle tek vardiya olacak biçimde 30 kişi ile çalışacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent projesindeki her konut ve villada ortalama 3 kişi yaşayacağı düşünüldüğünde söz konusu projede toplam 1.329 kişinin yaşaması bekleniyor.

Projede blokları çevreleyecek biçimde ve villaların ön kısımlarımda açık otopark alanları yer alırken projede ayrıca yeşil alanlar ve havuz da mevcut. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent projesine en yakın konutlar sahanın yaklaşık olarak 24 metre kuzeybatısında bulunan  TOKİ  Yapracık Konutları şeklinde belirtildi. Proje alanının bin metre güneybatısında ilköğretim okulu ve Yurtçular Yapracık Talebe Yurdu, 600 metre kuzeybatısında cami yer alıyor. 
 

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

Zeray İnşaat Dilasa Orman'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!


Geri Dön