28 / 04 / 2024

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.



Sınırlı Sorumlu  Ankara  Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı.  Ankara Etimesgut Yukarıyurtçu Mahallesi 62847 Ada 1 Nolu Parsel üzerinde hayata geçirilecek olan proje 96 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı.  

3 BLOK OLARAK YÜKSELECEK

Arsa alanı 26 bin 487 metrekare olarak belirlenen Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi Ankara projesinde 425 adet ve 18 adet villa yer alacak. Toplam 448 adet konutun yer alacağı proje A Blok, B Blok ve C Blok olmak üzere 3 blok olarak yükselecek.

Bina oturum alanının 4 bin 40 metrekare olarak belirlendiği projede A blokta 112 konut, B blokta 112 konut, C blokta 200 adet konut yer alacak.

Sınırlı Sorumlu Angora Yaşam Park Konut Yapı Kooperatifi'nin Ankara projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki  A Blok ve B Blok bodrum+zemin+15 katlı, C Blok ise bodrum+zemin+16 katlı şeklinde projelendirildi.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Projeye konu olan 62847 Ada 1 Nolu parsel "Sınırlı Sorumlu Angora Yaşam Park Konut Yapı Kooperatifi" adına tapulu olup, söz konusu parsel üzerinde planlanan projenin yapım çalışmaları ise "Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Koop." tarafından yapılacak.

Paylaşılan bilgilere göre, Sınırlı Sorumlu Angora Yaşam Park Konut Yapı Kooperatifi ve Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Koop. arasında “Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi” imzalandı.

5 YILDA TAMAMLANACAK

Projenin inşaat aşamasının yaklaşık olarak 5 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.  İnşaat çalışmaları süresince yılda 12 ay, 300 gün, günde 8 saat süreyle tek vardiya olacak şekilde 30 kişi ile çalışacak.

Her konut ve villada ortalama 3 kişi yaşayacağı düşünüldüğünde söz konusu projede toplam 1.329 kişinin barınması bekleniyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi Ankara projesinde blokları çevreleyecek şekilde ve villaların ön kısımlarımda açık otopark alanlarına yer verilecek. Projede ayrıca yeşil alanlar ve havuz da mevcut. 

Proje sahasına en yakın konutlar sahanın yaklaşık olarak 24 metre kuzeybatısında yer alan  TOKİ  Yapracık Konutları olarak belirtildi. Proje alanının bin metre güneybatısında ilköğretim okulu ve Yurtçular Yapracık Talebe Yurdu, 600 metre kuzeybatısında cami bulunuyor. 

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!


Geri Dön