27 / 04 / 2024

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Firma: Özak GYO

Proje: Özak GYO Beşiktaş

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.



Özak GYO yaptığı açıklamada Beşiktaş Balmumcu'da hayata geçirilmesi planlanan konut projesinin yapı ruhsatının 10 Ağustos tarihinde alındığını belirtti. Özak GYO Balmumcu projesi karma proje olarak yükselecek.

Özak GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:
İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Balmumcu Mevkii'nde yapımı planlanan konut projesi için Yapı Ruhsatı 10.08.2023 tarihi itibari ile alınmıştır.
  
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak GYO Beşiktaş arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO, geçtiğimiz Temmuz ayında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Beşiktaş arsasının değerleme raporunu yayımlamıştı.

Özak GYO Beşiktaş arsası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Mecidiye Mahallesi, 637 ada, 150, 151, 197, 198 ve 199 parsellerde yer alıyor. Paylaşılan detaylara göre,  arsa nitelikli olan taşınmazlar, Gazi Umur Paşa Sokak'ta.

Özak GYO, Beşiktaş parsellerinin KDV hariç toplam değerini 950 milyon TL, KDV dahil değerini de 1 milyar 26 milyon TL olarak açıklamıştı.

Özak GYO geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı açıklamada da Balmumcu projesini yapılan değerlendirme sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren, teknik ve mali yeterlilik kriterlerini sağlayan İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin inşa edeceğini duyurmuştu.

Özak GYO Göktürk 3 geliyor

Göktürk 2 projesinin satışlarına devam eden Özak GYO Göktürk 3 projesi için de düğmeye bastı. Detayların henüz netlik kazanmadığı Özak Göktürk 3 projesi 12 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek.

İstanbul’un en değerli bölgelerinden birinde hayata geçirilecek olan Özak Göktürk 3 projesinde  nefes aldıran geniş peyzaj alanları yer alıyor.

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Beşiktaş, Mahmutbey ve Maltepe arsalarının değerleri belli oldu! 


projeye sor



Geri Dön