28 / 04 / 2024

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...



İstanbul’un oksijen zengini, en temiz havaya sahip lokasyonlardan biri olan Özak Doa Göktürk,  Özak Gyo imzasıyla yükseliyor.  

Eşsiz terasları, ferah balkonları ile satışa sunuluan Özak Doa Göktürk projesi 105 dönüm arazi üzerinde 67 daireden oluşuyor. Her dairede balkon, teras ve bahçeler yer alıyor aynı zamanda yüksek tavanlı ferah ve konforu bir yaşam alanı da sağlıyor.

Peki  Göktürk Doa'da hangi konut tipleri yer alıyor?  Göktürk Doa  konut fiyatları ne kadar? İşte  Göktürk Doa güncel fiyat listesi.

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

ÖZAK GÖKTÜRK DOA KONUT FİYATLARI NE KADAR? İŞTE GÖKTÜRK DOA FİYAT LİSTESİ

İstanbuk'un yükselen yemyeşil değeri Göktürk'te yükselen projede 3+1 konutlardan 5,5+1'e kadar konut tipleri yer alıyor.

3 oda 1 salon konutlar bürüt 196 metre kare ile 370 metre kare arasında olup fiyatları 28 milyon 6 bin liradan başlıyor,

4+1 konut fiyatları ise 37 milyon 690 bin liradan başlıyor. Her konut metre karesi büyüklüğüne ve bulunduğu cepheye göre değişmekte.

Doa Göktürk projesinde konutlar satışa başlamış olup toplam 67 konuttan,  25 adeti satılmıştır.  Doa Göktürk projesinde konutların telsimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

WEB: https://www.ozakgokturk2.com/tr/
TEL: 0212 473 88 88

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Geri Dön