28 / 04 / 2024

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.



Yeni yatırımlar için düğmeye basan Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Referans Göktürk Projesi hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO tarafından yapılan açıklamada Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldığı belirtildi.

Kiler GYO, üç yeni projesinin satışlarına Ağustos ayı içerisinde başlamayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre, Referans Ümraniye, Referans Pendik projesinde ve Referans Göktürk projelerinin bu ay içerisinde satışa çıkması bekleniyor.

ÖN TALEP DÖNEMİ BAŞLADI

Ön talep döneminin başladığı Kiler GYO Referans Göktürk projesinde 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite yer alıyor. Konsept aşamasında olan proje ruhsat alımından sonra satışa çıkarılacak.


Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimiz mülkiyetinde olan Göktürk arsası üzerinde geliştirilen 182 Konut ve 1 Ticari üniteden oluşan projeye ilişkin yapı ruhsatı başvurusu Eyüpsultan Belediyesi'ne yapılmıştır.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Referans Ümraniye resmen başlıyor

Referans Ümraniye projesi, Kiler GYO-Biskon Yapı imzasıyla Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Referans Ümraniye projesinde 83 adet 1+1, 159 adet 2+1, 85 adet 3+1, 14 adet 4+1 konuta yer veriliyor.

Kiler GYO, Referans Ümraniye için Haziran ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapmış ve ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Söz konusu proje Temmuz ayında ÇED gerekli değildir kararı verildi. 

Kiler GYO-Biskon Yapı imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Ümraniye projesinin maliyeti 593 milyon 677 bin 593 TL' olarak açıklandı. Projede 341 konut ve 46 dükkana yer verilecek.

Toplamda 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan projenin inşaat alanı 67 bin 326 metrekare şeklinde belirlendi.

Kiler GYO Referans Ümraniye projesinde A, B, C, D, E, F, G, H bloklar ve I Blok olmak üzere toplamda 9 blok inşa edilecek. Proje kapsamındaki I Blok sosyal tesis olup, diğer tüm bloklar konut+ticaret kullanımlı olacak biçimde tasarlandı. Projenin taban alanı 7 bin 156 metrekare. 

Referans Ümraniye projesinin hayata geçirileceği İnkılap Mahallesi 1840 Ada 280 parsel 1 Şubat 2022 tarihinde kamu kurumlarının bedelsiz devri işleminden T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) adına tescil edilmiş oradan da parselin mülkiyeti Emlak Konut GYO A.Ş.’ye geçmişti. Emlak Konut GYO söz konusu arazi için 29 Haziran 2022 tarihinde ihaleye çıkmıştı.

Web: http://www.referansgokturk.com/

Özak Göktürk 2 nerede, fiyatları ne kadar?

Özak GYO Göktürk 2 projesinin değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak Sun City'de 15 ay vade fırsatı! Yeni proje! 


Geri Dön