28 / 04 / 2024

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Çankırı projesi için start verdi. TOKİ'nin Çankırı projesinde Çankırı İli, Merkez İlçesi, Aşağıpelitözü Mahallesi'nde yükselecek. 

Çankırı  TOKİ  projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ 100 bin konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan projede 475 konut ve 8 dükkanlı ticaret merkezi yer alacak.

25 blok olarak inşa edilecek olan TOKİ Çankırı projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

İnşaat alanı 62 bin 716,86 metrekare olarak açıklanan TOKİ Çankırı projesindeki bloklar bodrum+zemin+4kat olarak tasarlandı. Projedeki binaların yüksekliği 21,50 metreden az olacaktır.

TOKİ ÇANKIRI PROJESİ NEREDE?

TOKİ Çankırı projesinin kuzeybatısında Aşağıpelitözü mahallesi bulunuyor. Projeye en yakın yerleşim birimi ile proje alanı arasında kuş uçuşu 2.5 kilometre olarak belirtildi.

TOKİ Çankırı projesinin inşaat aşamasında idari ve teknik olmak üzere 80 kişinin çalışması planlanıyor İnşaat çalışmaları 24 ay, hafriyat çalışmaları 11 ayda tamamlanacak. Projenin inşaat aşamasında ayda 26 gün, günde 8 saat ve tek vardiya sistemi ile çalışılacak.

 

TOKİ'den İstanbul'a 716 konut ve 71 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

TOKİ'den 5 şehre 1.734 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ sudan ucuza konut satacak! Başvurular yarın başlıyor!


Geri Dön