29 / 04 / 2024

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...



İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirdiği İpek Yolu projesinin satışlarına devam eden Eşbah Yapı, bir yeni projesi için daha düğmeye bastı.

Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor.

İstanbul’un yeniliklerden ilham alan sanayi projesi olarak lanse edilen Eşbah İnovasyon Vadisi, 4 şeritli yollarıyla dikkat çekiyor. 

Peki Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi ne zaman teslim ediliyor? Eşbah İnovasyon Vadisi nerede inşa edilecek? İşte merak edilen soruların yanıtları ve İnovasyon Vadisi projesi detayları...

Yine paylaşılan detaylara göre, tırların rahat geçiş ve manevra yapabilmesi için optimum genişlikte tasarlanan yolları ve iş akışını hızlandıran yapısıyla rakiplerinden sıyrılan Eşbah İnovasyon Vadisi'nda satışlar başladı.

Anadolu’nun Avrupa’ya açılan kapısı İstanbul’da hayata geçirilen Eşbah İnovasyon Vadisi TEM Otoyolu üzerinde inşa ediliyor. 

Eşbah İnovasyon Vadisi projesinde her katta tır girişi, 7-10 metre kat yüksekliği, yüksek elektrik enerjisi, geniş kolon aralığı, ferah koridor, açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024 te teslim! Yeni proje!

Lokasyonuyla dikkat çeken Eşbah İnovasyon Vadisi projesi, İstanbul Havalimanı'na ve 3. Köprü bağlantı yollarına da yakın konumda bulunuyor.


Web: https://esbah.com.tr/
Telefon: 444 87 34
 


Geri Dön