20 / 05 / 2024

Kemal Kural

Kemal Kural

Köpeği ölen Kemal Kural hayvanseverlere özel tesis kurdu. Kompleks, köpek ve sahibine ayrı ayrı tatil imkânı sunuyor

Kemal Kılıçdaroğlu: Binayı kuralına uygun yapın!

İstanbul Kartal’da yıkılan ve 21 kişinin hayatını kaybettiği binayla ilgili “Bina elbette yapılır ama binayı yaparken kuralına uygun yapacaksın” diye konuştu.

Yaşar Kemal’in adı Maltepe’de kurulacak kültür merkezine verilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışları ne zaman?

Dairelerin büyüklükleri 117 metrekareden başlangıç gösteren Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süresi tamamlandı. Peki Emlak Konut Ayazma kuralı satışları ne zaman yapılacak?

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları!

Sultanbeyli Emlak Konut kuralı satışları için T. Vakıflar bankası A.Ş.’nin herhangi bir şubesine 10 bin TL başvuru ücreti yatırılıyor. Proje Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları kuralı satışları!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları kuralı satışları için 10 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselen projede 486 tane daireye yer veriliyor.

Namık Kemal Üniversitesi Muratlı MYO binası teslim edildi!

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Muratlı Meslek Yüksekokulu binasının inşaatının yapım işini üstlenen Aktaş İnşaat firması bina inşaatını, Muratlı Yüksek Öğretim Gönüllüleri Derneği’ne devretti...

Bayraklı'daki Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu açılışa gün sayıyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı. Bayraklı ilçesinde, belediye tarafından Adalet Mahallesi’nde yapılan Mustafa Kemal Atatürk spor salonunun açılışı merakla bekleniyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satış başvuruları!

Daire teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek olan Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satış başvuruları devam ediyor. Proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

İş güvenliği kuralına uymayan işçi 3'üncü uyarıda çıkarılacak!

Tasarının şubat ayında Genel Kurul gündemine gelmesi bekleniyor. İşçinin iş güvenliği kurallarına uymaması durumunda işten çıkarılmasına ilişkin madde de değişiklik yapılarak, 3 kez uyarı kuralı getirildi.

Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı satışları!

Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı satışları başvuru süreci başladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok olarak hayata geçiriliyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı şatış!

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Sultanbeyli Konutları'nda 436 tane daire yer alıyor. Sultanbeyli Emlak Konutları kuralı satış başvuruları başladı. Başvurular için son tarih 30 Ocak.

Kemal Kural Haberi

Kemal Kural

Kongre organizasyonu işiyle uğraşan 56 yaşındaki Kemal Kural'ın çok sevdiği kurt köpeği, iki yıl önce kangren olan bacağının kesilmesi sonucu kan kaybından öldü. Kollarında can veren köpeğine çok üzülen Kural, hayvanların ölmesini engellemek için bir internet sitesi kurdu. Burada tanıştığı hayvanseverlerin tavsiyesiyle köpek yetiştirip satmayı düşünen Kural, bir çiftlik kurmaya karar verdi. İstanbul Çekmeköy'de 13 dönümlük arazi alan Kural, Riva Kennel Club adıyla bir tesis kurdu. Tesis, köpekler ve sahipleri için bir arada konaklayabilme imkânıyla Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyor. "Doğu yakası" ve "Batı yakası" olarak ikiye ayrılan tesisin, batı yakasında köpekler, doğu yakasında ise sahipleri kalıyor. Köpekler için 100 odalı bir otel ve eğitim merkezi olan tesis, hayvan sahipleri için ise havuzu, restoranı ve hobi alanlarıyla bir yazlık...