02 / 05 / 2024

kemal tanca bursa şubeleri

kemal tanca bursa şubeleri

Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM'de mağaza açtı. Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM 'deki yeni mağazasıyla 2014 ilkbahar / yaz sezonuna damgasını vuruyor. Kemal Tanca Çarşı Katı'daki mağazasında ziyaretçilerini bekliyor.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Tamer Tanca, TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor!

Kemal Tanca ismiyle 165 mağazaya ulaşan Tamer Tanca, perakendede yeni projelere başlayacak. Tanca Kids’in ardından TNC Luxury ismiyle yeni bir zincir daha kuruyor. Tanca, “Bir de deri mağazası hayalim var” diyor…

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

Kentsel dönüşüm Bursa'da kira fiyatlarını artırdı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Kemal Göz bugünkü yazısında, kentsel dönüşüm kapsamına alınan evlerin kira fiyatlarının arttığını vurguladı.

Bursa Osmangazi'deki 8 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı, daha yaşanabilir bir kalite kenti haline getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Osmangazi İlçesi’ndeki Namık Kemal Mahallesi’nde kamulaştırılan 8 binanın yıkımı yapıldı.

Bursa Atatürk Stadı meydana dönüştürülecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün yapımı için 1926'da bin lira bağışta bulunduğu ve 1948'de tamamlanan Atatürk Stadı'nın tarihi dokusu bozulmadan, bulunduğu alanı meydana dönüştürecek.

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Kemal Bilim: İnşaat sektöründe ezber bozuyoruz!

İnşaatın yanı sıra otomotiv sektöründe de güven veren firma haline gelen Bilim Otomotiv bu sektörde de Bursa'da göz dolduruyor.Kemal Bilim ‘En büyük amacım iyi eserler bırakmak’ dedi.

Kemal Tanca 142. mağazasını açtı!

Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142'ye yükseltti. Kemal Tanca Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Tanca, öncelikli hedeflerinin Ortadoğu, Türk cumhuriyetleri, daha sonra da Avrupa pazarı olduğunu belirtti.

Kemal Tanca 1 ayda 5 mağaza açtı!

Türkiye’de perakende sektörüne yön veren önemli markalardan biri Kemal Tanca, Aralık ayında 5 mağaza açarak, mağaza sayısını 142’ye yükseltti.

Tom De Sutter, Bursa Timsah Arena Stadı'nı beğendi!

Bursaspor'un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Belçikalı milli forvet Tom De Sutter, Bursa'ya geldi. İstanbul'dan helikopterle Özlüce Tesisleri'ne gelen De Sutter'i asbaşkan Kemal Güler ve kulüp personeli karşıladı.

kemal tanca bursa şubeleri Haberi

kemal tanca bursa şubeleri

 Modanın vazgeçilmez markalarından Kemal Tanca, Kent Meydanı AVM 'deki yeni mağazasıyla 2014 ilkbahar/yaz sezonuna damgasını vuruyor. Birbirinden şık modelleriyle, her zaman mükemmel görünmeyi seven kadınların ayaklarını yerden kesecek olan Kemal Tanca, çok renkli koleksiyonu ile artık Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı'daki mağazasında ziyaretçilerini bekliyor. 

Kemal Tanca, ilkbahar & yaz koleksiyonunda kadınlara daha seksi modeller sunarken, erkek koleksiyonunda çok renkli casuel modeller ile şıklığın ve rahatlığın uyumu devam ediyor. 

Modanın vazgeçilmez markalarından Kemal Tanca, geçtiğimiz günlerde Kent Meydanı AVM'de mağaza açtı. 


Bursa...