04 / 05 / 2024

Kemal Ünal kim

Kemal Ünal kim

Uzun bir süredir Palandöken ilçesi sınırlarında bulunan Erzurum AVM'nin ismi Forum Erzurum olarak değiştirildi daha önce AVM müdürü olan Kemal Ünal yerini Ahmet Çakmak'a bıraktı.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Çorlu Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

Yapımı Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, düzenlenen törenle açıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çorlu halkının eseridir" dedi.

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2KV İnş.Yat.Tek.Med.Nal.Rek.Kır. Mob.Gıda Kim.Mad.Den.Loj.Eği.ve Dan.Hiz.İth.İhr.Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Erzurum AVM'nin ismi değişti!

Uzun bir süredir Palandöken ilçesi sınırlarında bulunan Erzurum AVM'nin ismi Forum Erzurum olarak değiştirildi daha önce AVM müdürü olan Kemal Ünal yerini Ahmet Çakmak'a bıraktı.

Hed İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hed İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Kiper Özerli, Mehmet Zeki Köse, Alpaslan Kızıloğlu, Abidin Haşlak, Ali Kemal Önal tarafından 10 Eylül tarihinde kuruldu.

Artı Yatırım Ali Kemal Önal davası sonuçlanmadı!

Artı Yatırım Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklmaya göre Artı Yatırım Holding Ali Kemal Önal davacı tarafından açılan dava henüz sonuçlanmadı...

Haluk Levent Ünal kim?

Özyurtlar İnşaat Genel Müdürü Haluk Levent Ünal kimdir? Haluk Levent Ünal, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Haluk Levent Ünal, ne zamandan beri Özyurtlar İnşaat'ta görev alıyor?

Yaşar Kemal Kültür Evi açıldı!

Osmaniye'deki Yaşar Kemal Parkı ve Yaşar Kemal Kültür Evi açıldı

Ünal Pala: Faiz oranlarının düşmesi konut alımını kolaylaştırdı!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, kredi faiz oranlarının düşmesiyle birlikte konut almanın kolaylaştığını söyledi...

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli nişanlandı!

Ünal İnşaat'ın Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Keçeli, geçtiğimiz Pazar günü aile arasında yapılan törenle nişanlandı...

Ünal Aysal: Arena bize Ali Sami Yen arazisine karşılık verildi!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'nın Ali Sami Yen Stadı'nın arazini karşılığında takıma verildiğini belirtti...

Mevzi imar planını kim yapar?

Mevcut imar planı sınırları dışında hazırlanan mevzi imar planını kim yapar? Merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz...

Kemal Ünal kim Haberi

Kemal Ünal kim

Uzun bir süredir Palandöken ilçesi sınırlarında bulunan Erzurum AVM'nin Müdürlüğü görevini yürüten Kemal Ünal, yaptığı basın toplantısıyla AVM'nin yeni adıyla Forum Erzurum ismini ve yeni atanan AVM Müdürü Ahmet Çakmak'ı gazetecilere tanıttı.


Erzurum'un Palandöken ilçesinde hizmet veren Erzurum Alış Veriş Merkezi'nin (AVM) adı Forum Erzurum AVM olarak değiştirildi. 2014 yılı içinde Multi ve QUbicon şirketlerinin birleşerek Türkiye'nin en büyük perakende platformu olar Multi Turkey'i oluşturmalarının ardından, Qubicon portföyünde yer alan Erzurum AVM de Forum Ailesine katıldı ve Forum Erzurum adını aldı.

Diyarbakır'da kurulan yeni AVM'de görevini yürütecek olan Kemal Ünal, Multi Türkuy şirketleri hakkında bilgi vererek, Multi, Avrupa ve Türkiye çapında alışveriş merkezi sahipliği, geliştirme ve yöneticiliği konusunda lider konumda olan bir kuruluş olduğunu söyledi. 


Multi kurulduğu 1982 yılından bu yana, 180'in...