06 / 05 / 2024

Kemal Yenigün kimdir

Kemal Yenigün kimdir

Balıkesir’de son 24 saat içinde 21 deprem yaşanması ile meydana gelen deprem fırtınası konusunda, Balıkesir Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Yenigün’den ürkütücü bir açıklama geldi.

Balıkesir'de 24 saatte 21 deprem oldu!

Balıkesir'de 24 saatte büyüklükleri 2.3 ile 3.8 arasında değişen 21 deprem meydana geldi. Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir Temsilcisi Kemal Yenigün, açıklama yaptı.

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

Mithat Yenigün: Doğru mühendislik yaşatır!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, Marmara Depremi’nin 21. yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Yenigün, ''Gerekli çalışmaları ciddiyetle ve hızla tamamlayalım” dedi.

Mithat Yenigün: İnşaat sektörü destek kapsamına alınmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, koronavirüsün ekonomiye etkilerini değerlendirdi. Yenigün, "Yurtiçi ve yurtdışında istihdam kapasitesi yüksek inşaat sektörü destek kapsamında olmalı" dedi...

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Elazığ'da Kemal Sunal'ın evi yıkıldı iddiasına Sunal Ailesi'nden açıklama geldi!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlere dair Sunal ailesinden açıklama geldi...

Kemal Sunal’ın doğduğu ev de yıkıldı!

Elazığ’da 41 kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı öğrenildi.

Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Sinan Aygün kimdir?

İş adamı ve siyasetçi olan Sinan Aygün bugün kadar hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı? İnşaat sektörüne ne zaman girdi? Sinan Aygün kimdir?

Kemal Yenigün kimdir Haberi

Kemal Yenigün kimdir

Balıkesir’de en şiddetlisi 3,8 olarak kaydedilen deprem fırtınası sonrasında ilk açıklamayı Balıkesir Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Yenigün yaptı. Başkan Yenigün, depremleri 2011 yılında kayıtlara geçen yeni fay hattının ürettiğini söyledi. Kemal Yenigün, "Balıkesir’de 2011 yılında MTA tarafından basılan haritada Balıkesir fayı bulundu. Edremit Körfezi’nden bizim Ayşebacı kırsal mahallesine kadar gelen ve oradan da Kepsut ilçesine kadar giden bir fay ortaya çıktı. Balıkesir son yıllarda yapılan imar planlarında gevşek zemin dediğimiz ova bölgesine kaydırıldı. Bu fay en ufak oynadığında altındaki alüvyonun bir takım boşlukları tetikliyor ve onlar yerine oturuyor. Marmara Depreminden sonra bir takım ölçüm aletleri bu bölgenin etrafına yerleştirildi ve fay hareketleri izlenmeye alındı. Bizim buralarda ise bir çalışma yok maalesef. Bu konuda öncüdür, artçıdır diye yorum yapmak...