18 / 05 / 2024

Kemalpaşa OSB arıtma tesisleri

Kemalpaşa OSB arıtma tesisleri

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), 490 fabrikanın evsel ve endüstriyel nitelikli atıklarına yönelik arıtma tesisinin ikinci etabı için İZKA'dan 1.5 milyon TL'lik destek alacak.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Kemalpaşa OSB'de 30.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kemalpaşa İcra Dairesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika binası ve müştemilatı olan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 500 TL olarak belirlendi.

İzmir Kemalpaşa OSB'ye 150 milyon dolarlık yatırım!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne 150 milyon dolarlık fabrika yatırımı yapıldı. Toplam 90 bin metrekarelik alana sahip seramik fabrikası üretime başladı.

Kemalpaşa OSB'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Ansızca Mahallesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Kemalpaşa OSB'ye metro hattı istemi!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki sanayiciler metro hattının Kemalpaşa'ya kadar ulaştırılmasını ve ilçede itfaiye kurulması istediklerini açıkladı.

Manisa'ya 8 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Çevreci yatırımlarla Manisa’nın geleceğini kurtaracak projelere imza atan MASKİ Genel Müdürlüğü, 65 milyon TL yatırım bedeliyle 8 adet atıksu arıtma tesisi daha inşa edecek.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Kemalpaşa OSB arıtma tesisleri Haberi

Kemalpaşa OSB arıtma tesisleri

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), 490 fabrikanın evsel ve endüstriyel nitelikli atıklarına yönelik arıtma tesisinin ikinci etabı için İZKA'dan 1.5 milyon TL'lik destek alacak. Kısa süre içinde inşaatına başlanacak olan ikinci etabın yapımı için İZKA Genel Müdürlüğünde yapılan imza töreninde konuşan KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk, merkezi atıksu arıtma tesislerinin günlük 10 bin metreküp kapasiteyle çalıştığını belirterek, "Yapımına başlayacağımız ikinci 10 bin metreküpliıktesisle birlikte 40 bin metreküplük hedefimize doğru bir adım daha atmış olacağız. Tesisimizin teknolojisi fiziksel, kimyasal ve biyolojik kademelerden oluşuyor ve evsel-endüstriyel arıtım kabiliyetine sahip. Şu anda 110 firmanın fiziki bağlantısı yapılmış durumda. İnşaatı 1. Etap ile birlikte tamamlanan, ancak ekipman yatırımı yapılmayan 2. etap tesisin yatırımını İZKA'nın desteği ile 2015 yılı içinde devreye almayı planlıyoruz" diye konuştu....