17 / 05 / 2024

kemel ulupınar deresi

kemel ulupınar deresi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirken, Çıralı'nın yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Devrek'e Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Zonguldak'ın Devrek bölgesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada Devrek’teki öğrenci sayısının artacağını söyledi.

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

Zonguldak'ta inşaatı durdurulan hastane için TOKİ karar verecek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Zonguldak Bakacakkadı'ya 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, ''Emekliler için Bakacakkadı'da konut talebi var. 1'inci etapta 250 konut yapılıyor, 2'nci etap konut yapılması için söz alındı'' dedi.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Manisa Nurlupınar'daki Tarihi Kırtık Deresi satıldı mı?

Nurlupınar Mahallesi’nde sorun olmaktan bir türlü çıkamayan Tarihi Kırtık Dersi için değişik iddialar konuşulmaya başlandı. Kimilerine göre dere yatağının1980’li yıllarda geçici ıslah çalışmalarında vatandaşa arsa olarak satıldığı iddia ediliyor.

Tarihi Ulupınar yolu modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

Zonguldak Üzülmez ve Değirmenağzı tünelleri ne zaman açılacak?

AK Parti Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar: Üzülmez tünelleri ve Değirmen ağzı tünel çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede buradaki çalışmaları tamamlayıp halkın hizmetine sunacağız.

Ulupınar'da vatandaşlar okul istiyor!

Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.

kemel ulupınar deresi Haberi

kemel ulupınar deresi

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ulııpınar Muhtarlığı ile Çıralı'da bulunan sivil toplum örgütlerinin, Ulupınar Deresi'ııe köprü yapılmasına yönelik istekleri üzerine hem incelemeler yapmak hem de belediyenin Çıralı'da sürdürdüğü çalışmaları görmek amacıyla bölgeye gitti. Dere üzerine köprü yapılmasının yanında yolların genişletilmesine dair bölge halkına söz verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Giil, bunları en kısa sürede tamamlayacaklarını anlattı. 


'MODERN ÇIRALI'YA KAVUŞACAĞIZ' Büyüyen Kemer'de herkese eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gül, "Çıralı da bunlardan bir tanesi ve tabı ki Çıralı bizim akciğerimiz. Burası zaten dünyaya mal olan bir yer. Buranın hem görünüm hem imar kirliliğini önleyecek hem de insanların toz toprak gönııedeıı gezebileceği bir ortam yaratacağız. İnşallah sezonda güzel bir Çıralı olacak. Önümüzdeki günlerde imar sıkıntısı da tamamlanırsa hep birlikte modern bir...