02 / 05 / 2024

Kemer Ulupınar Deresi'nde köprü yapılacak!

Kemer Ulupınar Deresi'nde köprü yapılacak!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirken, Çıralı'nın yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.



KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ulııpınar Muhtarlığı ile Çıralı'da bulunan sivil toplum örgütlerinin, Ulupınar Deresi'ııe köprü yapılmasına yönelik istekleri üzerine hem incelemeler yapmak hem de belediyenin Çıralı'da sürdürdüğü çalışmaları görmek amacıyla bölgeye gitti. Dere üzerine köprü yapılmasının yanında yolların genişletilmesine dair bölge halkına söz verdiklerini söyleyen Başkan Mustafa Giil, bunları en kısa sürede tamamlayacaklarını anlattı. 


'MODERN ÇIRALI'YA KAVUŞACAĞIZ' Büyüyen Kemer'de herkese eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Gül, "Çıralı da bunlardan bir tanesi ve tabı ki Çıralı bizim akciğerimiz. Burası zaten dünyaya mal olan bir yer. Buranın hem görünüm hem imar kirliliğini önleyecek hem de insanların toz toprak gönııedeıı gezebileceği bir ortam yaratacağız. İnşallah sezonda güzel bir Çıralı olacak. Önümüzdeki günlerde imar sıkıntısı da tamamlanırsa hep birlikte modern bir Çıralı "ya kavuşmuş olacağız" dedi. 


'ÇIRALI YENİ BİR DÜZEN KAZANACAK'

Ulupınar Muhtarı Habib Altınkaya, Başkan Gül'e ziyaretinden dolayı teşekkül- ederken, "Her şeyi yerinde incelediler. Birkaç projemizi birden yürütüyor Kemer Belediyesi. Birincisi köy girişindeki yol genişletme ve yürüyüş kaldırımı, ikincisi Olimpos'a bir geçiş köprüsü oluştımna, üçüncüsü ise sahil bandında bir yürüyüş yolu. İnşallah belediyemizin katkılarıyla bu işleri tamamlarsak Çıralı yeııı bir düzen kazanacaktır" diye konuştu. 


'KÖPRÜ BÖLGE TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ' Çıralı Turizm İşletmeleri Demeği Başkanı Mehmet Altıntaş da şöyle dedi: "Bölgemizde 12 ay turizm var ve Çıralı'ya gelen misafirlerimiz Ulupınar Deresi'nin geçit verıııemesi nedeniyle dünyanın en önemli taııhı bölgelerinden olan Olimpos'u göremeden gidiyor. Bu da bölge turizmi için ciddi anlamda sıkıntılar doğuruyor. Biz de muhtarlığımız ve sivil toplum örgütlen ile birlikte bu köprünün yapılması için başvurularda bulunduk." 


Akdeniz'de Yeni Yüzyıl 


Geri Dön