29 / 04 / 2024

Mustafa Gül kimdir

Mustafa Gül kimdir

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor.

Gül Proje'nin acı günü! Mustafa Gül vefat etti!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül'ün babası Mustafa Gül vefat etti. Mustafa Gül'ün cenazesi bugün ikindi namazına mütakiben Basınköy Camii'de kılınacak cenaze namazından sonra Büyükçekmece mezarlığına defnedilecek.

Kemer Ulupınar Deresi'nde köprü yapılacak!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirken, Çıralı'nın yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Mustafa Gül kimdir?

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kimdir? Mustafa Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Gül ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Gül...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Gül kimdir Haberi

Mustafa Gül kimdir

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül'ün babası, Liv Yapı'nın sahibi Sönmez Aydın'ın dedesi Mustafa Gül vefat etti. 


Merhum Mustafa Gül'ün cenazesi, yapımında büyük katkısının olduğu Basınköy Camii'de ikindi namazına müteakiben toprağa veriliyor. 


Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Osman Gül ve Metin Gül taziyeleri kabul ediyor. 


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...