27 / 04 / 2024

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Şenol Gökner, sosyal medya platformları üzerinden şu açıklamayı yaptı: "Şimdi sırada kadromuzu kurmak var. Yakın zamanda bir ilan açacağım. Birlikte çalışacağımız tüm pozisyonlara, liyakat sahibi vatandaşlarımız için başvuru imkanı sunacağım. İstanbul'u çok profesyonel bir ekip yönetecek. Takipte kalın." Peki, Şenol Gökner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını sosyal medyası üzerinden duyuran Şenol Gökner,  "Şimdi sırada kadromuzu kurmak var. Yakın zamanda bir ilan açacağım. Birlikte çalışacağımız tüm pozisyonlara, liyakat sahibi vatandaşlarımız için başvuru imkanı sunacağım. İstanbul'u çok profesyonel bir ekip yönetecek. Takipte kalın." mesajını paylaştı. Ardından bir tweet daha atan Gökner, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tüm aday çıkarmayan  partileri halkın adayı olarak benim adaylığımı  desteklemeye davet ediyorum. Size liyakatli kadrolara şeffaf bir yönetim vaat ediyorum. Tüm mesaim canlı olarak yayınlanacaktır. Hiç kimse ile özel görüşme yapmayacağım. İstanbul yok olmadan önce son şansımız. Bu şehri ancak bir mimar kurtarır" diye yazdı.


ŞENOL GÖKNER KİMDİR?

Şenol Gökner, 1983 yılında Çankırı'da doğmuş olup, eğitim hayatına Zonguldak Fen Lisesi'nde başlamış ve ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mesleki kariyerine 18 yıl önce atılan Gökner, bu süreçte uygulama, proje ve yöneticilik görevlerini üstlenerek mesleki deneyimini artırmıştır. Ayrıca, uzmanlık alanı sağlık yapıları mimarlığıdır.

Depremden sonra Deprem Çalışma grubu da kuran Gökner, "Bu gruptaki çalışmalarımız, depreme hazırlık için yapılabilecek en doğru çalışmanın Ulusal Konut Projesi olduğunu ortaya koydu" ifadelerini kullanarak temel bir insan hakkı olan barınma konusuna ortak bir çözüm bulunması gerektiğini vurguluyor.

Emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte son durum

SON DAKİKA! 3.6 şiddetinde deprem!

Emekli maaş zammını tek tek açıkladı: 7 bin 500, 8 bin, 9 bin TL maaş alanlar dikkat! İşte emeklinin zamlı maaşı

Otomobilde büyük kampanya için start veriliyor! Araba almak isteyenlere müjde! Bu fırsatı kaçırmayın!

 


Geri Dön