29 / 04 / 2024

Kemer Çevre adres

Kemer Çevre adres

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi!

Kemerburgaz Bakırcı Kemer satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bakırcı Kemer projesinde fiyatlar 675 bin liradan başlıyor...

Amassİzmir Gaziemir adres!

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi!

İşyeri ya da bir meskenden taşındığınızı düşünelim. Emlak ve çevre temizlik vergisi taşınmaz halinde olur? Çevre temizlik vergisi adres değişikliği bildirimi nasıl yapılır?

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kemer'de arıtma tesisleri online takip edilecek!

Kemer de ki arıtma tesislerine 'Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi' kuruldu. Sistem, arıtmaların çalışması ve çıkan atık su Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat izlenebilecek.

Gedizler Yapı Evre Gedizler adres!

Gedizler Yapı Evre Gedizler adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gedizler Yapı imzası taşıyan projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgileri!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe' de hayata geçirilen Evre Gedizler Sancaktepe adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Sancaktepe Evre Gedizler adres!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ' de hayata gerçirilen Sancaktepe Evre Gedizler adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Evre Gedizler Sancaktepe projesinde fiyatlar 157 bin liradan başlıyor...

Kemer Çevre adres Haberi

Kemer Çevre adres

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
ATIK YÖNETİMİ 1-Her türlü atık yönetimi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. Organik, inorganik, yanabilen, yanmayan, zehirli, kimyasal atıklarla, petrol ve petrol türevleri atıklarının, rafineri atıklarının, evsel, endüstriyel, elektronik, hafriyat, yeşil ve organik atık ve özel atıklarla her nevi atıkların, yönetimi, ayrı ayrı veya birlikte toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü, geri kazanımı, bertarafı ile ilgili her türlü atık yönetimi ve bu faaliyetleri ile ilgili aktarma istasyonlarının, ara depolama, depolama ve düzenli depolama, bertaraf tesislerinin kurulması, işletilmesi ile her türlü atığın zararsız hale getirilmesi ile ilgili olarak yakma, düzenli depolama ve her türlü bertaraf...