29 / 04 / 2024

Kemer Çevre kimin

Kemer Çevre kimin

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

2017 çevre temizlik vergisi grup ve dereceleri!

1 Mart 2017 tarihi itibariyle çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başlıyor. Kimin ne kadar vergi ödeyeceği 2017 çevre temizlik vergisi grup ve derecelerine göre belirleniyor..

TOKİ Burdur Kemer Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesi Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kemer'de arıtma tesisleri online takip edilecek!

Kemer de ki arıtma tesislerine 'Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi' kuruldu. Sistem, arıtmaların çalışması ve çıkan atık su Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat izlenebilecek.

Kemer'de yaşanan çevre kirliliği vatandaşları isyan ettirdi!

Kemer’de çöp toplama işi Kemer Belediyesi’ne, depolama ve imha işlemi ise Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Kemer Belediye Başkanı Gül, Büyükşehir Belediyesi’nin görevini yapmadığını, bu nedenle çevre kirliliği yaşandığını söyledi.

Turizmciler Derneği, Kemer'de yeni otel yapılmasını istemiyor!

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Antalya ve ilçelerinde doğa ve çevre tahribatının arttığını, bunun turizmi olumsuz etkilediğini belirterek Kemer ilçesinde yeni otellerin yapılmasına karşı olduklarını bildirdi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 81 ile 81 örnek köy!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, yöresel mimarinin özelliklerini yansıtan konutları teşvik etmek amacıyla bütün köyleri kapsayan 81 ilde 81 örnek köy projesiyle depreme dayanıklı, yöresel doku ve mimariye uygun konutlar inşa edeceği bildirildi

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son iki gün!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin 2. taksit ödemelerinde çarşamba günü son gün. Vergi mükellefleri, son güne kadar ödeme yapmazsa, her ay için gecikme zammı ödeyecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'dan 3.500 mühendise eğitim!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, depreme dayanıklı yapım bilgileri ve bina güçlendirmesi konularında 2 bin 660 inşaat mühendisine eğitim verildiğini söyledi. 2012 sonuna kadar 3 bin 500 inşaat mühendisi eğitim almış olacak

Kemer Çevre kimin Haberi

Kemer Çevre kimin

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
ATIK YÖNETİMİ 1-Her türlü atık yönetimi ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. Organik, inorganik, yanabilen, yanmayan, zehirli, kimyasal atıklarla, petrol ve petrol türevleri atıklarının, rafineri atıklarının, evsel, endüstriyel, elektronik, hafriyat, yeşil ve organik atık ve özel atıklarla her nevi atıkların, yönetimi, ayrı ayrı veya birlikte toplanması, ayrıştırılması, geri dönüşümü, geri kazanımı, bertarafı ile ilgili her türlü atık yönetimi ve bu faaliyetleri ile ilgili aktarma istasyonlarının, ara depolama, depolama ve düzenli depolama, bertaraf tesislerinin kurulması, işletilmesi ile her türlü atığın zararsız hale getirilmesi ile ilgili olarak yakma, düzenli depolama ve her türlü bertaraf...