27 / 08 / 2024

kemer kiriş arsası

kemer kiriş arsası

Kemer'in Kiriş ve Yeni Mahalle bölgesinde imar planında konut alanı olarak ayrılmış 3 bin 381 metrekare büyüklüğündeki hazine arazisi, 890bin YTL bedelle 11 Mart 2008'de ihale edilecek.

Martı GYO'nun Kemer arsasına otel projesi geliyor!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Martı GYO Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva arsasına ait değerleme raporunu yayınladı...

Martı GYO Çamyuva arsası revize değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Kemer'de 75.4 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis ve arsası!

Antalya ili Kemer İlçesi Çamyuva Mahallesi'nde yer alan turistik tesis ve arsası vasıflı gayrimenkul 75 milyon 460 bin 430 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kemer'de 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli Kemer İlçesi Kemer Mahallesi'nde yer alan betonarme bina ve arsası 13 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

Kemer'de bir otelin kaçak olan çatı kısmı yıkıldı!

Antalya Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 4 yıldızlı otelin çatı katında kaçak yapılaşma olduğunu tespit eden Kemer Belediyesi ekipleri, yıkım işlemine başladı...

Kemer'de Kiriş, Çamyuva ve Tekirova bölgelerinde turizm yatırımları artıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Antalya Şubesi Değerleme Uzmanı Halil Esendal, Antalya ilinin Kemer ilçesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!

Bursa OSB'de, 60 bin metrekare satılık sanayi arsası!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 60 bin metrekare satılık sanayi arsası satışa çıktı. Hemen inşaat yapılabilecek, CED raporu gerektirmeyen arsa, İstanbul, Ankara ve İzmir çevre yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor

Kayseri'de icradan 1.1 milyon TL'ye akaryakıt istasyonu ve arsası!

Kayseri 5. İcra Müdürlüğü; Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Himmetdere köyü, Kum (kılıçlı) mevkii, 889 parsel numarasında yer alan akaryakıt LPG istasyonu idare binası ve arsası satılıyor

Ankara'da 9 milyon 450 bin TL'ye satılık okul arsası!

Altınşehir Gayrimenkul, Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Başkent Üniversitesi Eskişehir yolu üzerinde yer alan 63 bin metrekare özel okul arsasını satışa sunuyor

Edirne yeni belediye sarayı ve arsasının davası devam ediyor!

Edirne"de yeni belediye sarayı ve arsasının satışıyla ilgili olarak 'ihaleye fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma'suçlamalarıyla haklarında dava açılan devam ediyor  

kemer kiriş arsası Haberi

kemer kiriş arsası

Gazipaşa ilçesinde Yakacık, Beyrebucak ve Korubaşı köylerindeki 5 taşınmaz malın satış ihalesi ise 20 Mart 2008 Perşembe günü yapılacak.

Toplam büyüklüğü 46 bin 395 metrekare olan 5 parselin değeri toplam 342 bin 200 YTL olarak belirlendi. Parsellerin tamamı imar planı sınırları dışında kalıyor.

Korkuteli ilçesinde de Alaaddin Mahallesi ile Yazır, Dereköy, Kargalık, Ulucak ve Datköy'de bulunan 22 taşınmaz malın satış ihalesi 27-28 Mart 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu ihalede satışa çıkarılan taşınmazlardan Alaadin Mahallesinde bulunan 6 bin 982 metrekare yüzölçümlü arsa 252 bin 600 YTL değerinde.

14 taşınmaz mal ile Kargalık köyünde bulunan 508 metrekare büyüklüğünde 22.500,00 YTL değerinde bir taşınmaz mal ise imar planında konut alanı olarak ayrıldı.

Ayrıca, Yazır, Dereköy, Datköy ve...