06 / 05 / 2024

kemer oteller

kemer oteller

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Antalya Şubesi Değerleme Uzmanı Halil Esendal, Antalya ilinin Kemer ilçesini www.emlakkulisi.com için analiz etti!

Antalya Kemer otel inşaatında tarihi yapı bulundu!

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Palandöken'deki oteller yaz sezonunu da dolu geçirdi!

Kış turizmi bakımından önemli potansiyele sahip olan Palandöken'de faaliyet gösteren oteller, yurt dışından ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen futbol takımları sayesinde yaz sezonunu da dolu geçirdi.

Teferrüç Sarıalan teleferik hattı Oteller Bölgesi'nde 17 Ekim'e kadar seferler iptal!

Bursa Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan ve Haziran ayında Teferrüç – Sarıalan arasında yolcu taşımaya başlayan teleferik hattının, Oteller Bölgesi etabıyla entegrasyonu için 14 – 17 Ekim tarihleri arasında teleferik seferi yapılamayacak.

Tek yıldızlı oteller internetten 4 yıldızlı olarak pazarlanıyor!

Tek yıldız kategorisine giremeyecek oteller internet üzerinden “4 yıldızlı” diye pazarlanabiliyor. Bu otellerde bırakın yüzme havuzunu, spor salonlarını, barları, kahvaltının yapılabileceği bir yemek salonu bile yok.

Kurban Bayramı'nda oteller de yurt dışı turlar da doldu!

Kurban Bayramı'nda oteller de yurt dışı turlar da doldu. Tur Operatörleri Sözcüsü Polatoğlu, "Kurban Bayramı'nda yapılan satışlar turizmcilerin yüzünü güldürdü. Yurt içi turlara da yurt dışı turlara da büyük ilgi var" dedi.

Antalya'da konut fiyatları en çok Kemer'de arttı!

Bu yılın ilk 7 ayında yabancıya en çok konut satışı yapılan il Antalya oldu. Bu ilgi, geçen yıla göre satılık ve kiralık konut fiyatlarında yüzde 14 oranında artışa yol açtı. Son bir ayda Antalya'nın ilçeleri arasında en çok fiyat artışının Kemer'de yaşan

Maxx Royal Kemer Türkiye'nin ilk Grand Butik'i!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa 'Grand Butik' tarzıyla Kemer'de konuklarını ağırlamaya devam ediyor.Tesiste altı ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı ve minimum büyüklüğü 105 metrekarelik süitlerle birlikte 286 oda bulunuyor.

Simşekol İnşaat'a ait Kemer'deki tarla icradan 3.6 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya Kemer'de yer alan Simşekol İnşaat'a ait tarla Kemer İcra Dairesi tarafından satışa çıktı. 3 milyon 659 bin 310 TL değerindeki tarlanın ihalesi 2 Ekim'de yapılacak.

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da tatilinizi rüya gibi yaşayın!

Maxx Royal Kemer Resort & Spa'da Tesiste 6 ayrı tipte 74 villa, 84 aile rezidansı odası ve minimum büyüklüğü 105 m2 olan süitlerle birlikte toplam 286 oda bulunuyor.

Antalya Kemer'de 5 milyon 501 bin 487 TL'ye tarla, arsa ve gayrimenkul!

Antalya İli Kemer İlçesinde yer alan tarla, arsa ve gayrimenkul niteliğindeki taşınmazlar 2 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Beş yıldızlı oteller yerine butik oteller tercih ediliyor!

Beş yıldızlı oteller ya da klasik büyük tesisler yerine küçük ölçekli butik oteller giderek artan bir oranda tercih ediliyor. Doğa ile iç içe bir tatil hayali kuranların tercihi olan ağaç evler her geçen gün artıyor.

Küçük Oteller Derneği’nin kurumsal pazarlama çalışmaları yoğun ilgi görüyor!

Türkiye’nin Alaçatı, Kapadokya, Bodrum, Marmaris, Sultanahmet gibi 34 farklı destinasyonunda 300’e üyesi yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin, üyelerini kapsayan kurumsal pazarlama çalışmaları hız kazandı.

Yusuf Hacısüleyman: Oteller ciddi zarar görüyor!

İflas olaylarını değerlendiren Hacısüleyman, "Oteller ciddi zarar görüyor. Kiminle çalışacağına dikkat etmeli. Yaşananlar doğal ayıklanma getirecek" dedi. Rusya'da tur operatörü İflaslarının bir İflaslarının bir bölümünün hileli olduğu belirtti.

kemer oteller Haberi

kemer oteller

Kemerde otel inşaatları devam ediyor...

Kemer 12. Yüzyılda Türklerin eline geçmiş, 1968 yılında nahiye, 1986 yılında belde ve 20.05.1990 gün ve 29523 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak ilçe olmuştur.

Kaynak: www.antalya-kemer.com

Kemer ilçesi  Antalya’ya ~45 km uzaklıkta ve şehrin batısında, Toros Dağları etklerinde ~50 km uzunluğundaki kıyı şeridi üzerinde kuruludur. İlçenin yüzölçümü ~53.483 km² olup, ilçenin ~45.000 hektarlık alanı ormandır. İlçenin rakımı ise  15mt. ‘dir.