29 / 04 / 2024

Kemer su sporları alan ihale kirası

Kemer su sporları alan ihale kirası

Antalya Kemer'de 5 ay önce 21 bin liraya kiralanan 6 metrekarelik su sporları alanı, yenilenen ihalede 1.5 milyon liraya kiralandı.

Volkswagen'de çanlar çalıyor: Kemer sıkma kararı alındı

İddiaya göre; Volkswagen CEO’su Thomas Schafer, yapılan bir toplantıda kemer sıkma kararı aldıklarını tüm yöneticilere ilan etti. İşte detaylar...

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Toplamda 30.112,4 metrekare/30 dönüm üzerine kurulu olan Kemer Country 'Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Haliç'e Su Sporları Merkezi kurulacak!

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağında kalan ve bir kısmı park olan alana "Haliç Su Sporları Merkezi" yapılıyor. 11 dönümlük alana yapılacak tek katlı ekolojik merkezin projesi tamamlandı. Çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak.

Kuşadası Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi tarafından Kadınlar Denizi Mahallesi Kemer Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Su Kemeri Parkı yenileniyor.

Bolu, yapılacak yeni tesislerle sporun merkezi olacak!

Her sezon öncesi futbol takımlarının kamp dönemini geçirdiği, güreş ve basket milli takımlarının tercih ettiği Bolu, planlaması tamamlanan 300 futbol ve 15 golf sahası ile yapımına başlanan su sporları merkezi gibi çeşitli çalışmalarla her branşta sporun merkezi olma yolunda ilerliyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY Tesisleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, GAP SUKAY Tesisleri'nin açılış törenine katıldı. GAP SUKAY'da, su üstü kayak ve su sporları yapılabilecek.

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.

Şanlıurfa GAP SUKAY projesinde son durum!

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Kemer su sporları alan ihale kirası Haberi

Kemer su sporları alan ihale kirası

Kemer'de su sporlarına yönelik plajlarda 70 istasyon belirlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014'ün Aralık ayında ayrı ayrı firmalara toplam 1.6 milyon TL bedelle ihale edildi. Ancak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün bazı istasyonlarda yaptığı değişiklikler nedeniyle ihalelerin bazıları iptal edildi. Parkur değişiklikleri ve teminat sıkıntıları nedeniyle 13 plaj için yeniden ihale yapıldı. 



Aralık ayında 21 bin TL artı KDV karşılığı Ender Su Sporları adlı firmaya kiralanan Göynük'teki Ma Biche Hotel önündeki 6 metrekarelik deniz yüzeyinin ihalesi de iptal edilenler arasında yer aldı. 

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü. kira sözleşmesi de yapılan nokta ile hemen yanındaki Kimeros Hotel önündeki alanı birleştirince Antalya Büyükşehir Belediyesi ihaleyi yeniledi. Bu kez iki firmanın katıldığı 21 bin TL'den başlayan ihale, 72 kat artırılarak, 1.5 milyon TL...