08 / 05 / 2024

kemer teleferik

kemer teleferik

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ' Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız' dedi...

Maxx Royal Kemer Resort Otel'de villaların gecelik fiyatı 22 bin dolar!

310 milyon dolarlık yatırımla Kemer’de yapımı tamamlanan Maxx Royal Kemer Resort & Spa ‘zengin turisti’ hedefliyor. Maxx Royal’de 900 Euro’dan başlayan gecelik oda fiyatları, villalarda 22 bin dolara kadar çıkıyor...

Kemer Yörük Parkı'nı yılda 100 bin turist ziyaret ediyor!

Antalyalı turizmci Kutsal İyicil tarafından 32 sene önce Kemer ilçesinde kurulan ve 10 bini aşkın eşyanın bulunduğu Yörük Parkını yılda yaklaşık 100 bin turist ziyaret ediyor...

Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Altunizade Çamlıca Teleferik Hattı imar planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Mecidiyeköy - Zincirlikuyu - Altunizade Çamlıca Teleferik Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte plan notundan önemli notlar...

Kemer'de yaşanan çevre kirliliği vatandaşları isyan ettirdi!

Kemer’de çöp toplama işi Kemer Belediyesi’ne, depolama ve imha işlemi ise Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Kemer Belediye Başkanı Gül, Büyükşehir Belediyesi’nin görevini yapmadığını, bu nedenle çevre kirliliği yaşandığını söyledi.

Kemer'deki plajların üçte biri halka açıldı!

Kemer Kaymakamlığı’nın talimatıyla ilçe merkezinde özel işletmeler tarafından işletilen plajların üçte birlik bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Sahillere uyarı tabelası koyan kaymakamlık, Ayışığı Plajı’nda denetim yaptı.

Kemer-Antalya arası deniz otobüsü seferleri başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.

Ankara Şentepe teleferik hattı Başkentlileri memnun etti!

Güvenlik kontrolü amaçlı yaklaşık 3 ay süren test sürüşlerinin tamamlanmasının ardından halkın kullanımına sunulan Şentepe teleferik hattı açılışının ikinci gününde çevre halkı teleferik ile yolculuk yapmanın heyecanını yaşadılar.

Kartal D100 Yakacık Aydos teleferik hattı imar planı 30 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Kartal, D-100- Yakacık-Aydos Teleferik Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı, 30 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 18 Nisan 2014'te onayladı.

Turizm Bakanlığı, Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kemer Çamyuva'da bulunan Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti.

Esenler Kemer Stadı yıkılıyor, yerine Spor Köyü geliyor!

Esenler Belediyesi, Kemer Stadı’nın yıkım çalışmalarını başlattı. Esenler, çalışmaların sonunda sadece yeni bir stadyuma değil, alana açılacak spor kompleksleriyle bir Spor Köyü'ne de kavuşacak. İşte yıkım görüntüleri ve Esenler Spor Köyü görselleri...

Maxx Royal Kemer Resort Otel’in çatılarında Ondugreen tercih edildi!

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde hizmete girecek Maxx Royal Kemer Resort Spa Oteli çatılarında yeşil görünümünü de artırmak için ‘Sistem Ondugreen’ adı verilen yeşil çatı sistemini tercih etti.

Uludağ teleferik hattı seferlerine başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ’a ulaşımı daha çağdaş bir hale kavuşturmak amacıyla modernize edilen teleferik hattı yenilenen yüzüyle 19 ay aradan sonra yeniden seferlerine başladı

Manavgat Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı!

Manavgat Belediyesi tarafından Sorgun Mahallesi'ni Side'ye bağlayan Kemer Caddesi'nde düzenleme çalışması başlatıldı. Kemer Caddesi'nde yol, kaldırım ve refüj düzenlemeleri ile yağmur suyu drenaj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

kemer teleferik Haberi

kemer teleferik

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi. 


Bütünşehir yasasıyla birlikte ilçe ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Kemer'de ilk olarak CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile birlikte CHP Kemer Belediye Başkan Adayı Umut Güneş'in seçim ofisini ziyaret etti. 

Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra Kemer Esnafları ve Turizmcileri Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Turizmciler Başkan Akaydın'a sorunlarını anlatırken, kış aylannda birçok dükkanın kapandığını ve her yıl işyerlerinin el değiştirdiğini belirtti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Kemer gibi önemli bir turizm merkezinde kültür ve eğitim gibi etkinliklere önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Kemer'in en...