16 / 06 / 2024

Kemer yat turizminin merkezi olacak

Kemer yat turizminin merkezi olacak

Antalya’nın Kemer ilçesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye iki yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Bahama bayraklı dev kruvaziyer Bodrum limanına yanaştı! İşte içinde bulunan turist sayısı

Lüks yat turizminin gözde destinasyonlarından Bodrum dev gemileri içineki turistlerle birlikte ağırlamaya devam ediyor. Bodrum'un bu seferki konuğu, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer oldu. Dev gemi 268 yolcuyla limana demir attı.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Martı GYO Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva arsasına ait değerleme raporunu yayınladı...

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Antalya Kemer’in çehresi değişti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4.5 senede Kemer’de alt yapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kemer'e toplamda 260 milyon liralık yatırım yapıldı. 

Antalya Kemer'de ranta geçit yok!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Kemer'de yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorunlarını anlatan Enç, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Aydın'da yatırımlar devam ediyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor. Kemer Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydın halkı büyük bir heyecanla bekliyor.

Aydın Kemer Mahallesi'ne 23 Milyon TL’lik yatırım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’de yatırımlarına devam ediyor. Kemer Mahallesinde yapılacak olan Spor Kompleksinin 23 Milyon TL’lik sözleşmesi imzalandı.

Antalya Kemer'de 16 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

DSİ'den yapılan açıklamada Antalya'nın Kemer ilçesine 2003-2016 yılları arasında 16 milyon 464 bin 169 TL'lik yatırımın yapıldığı belirtildi. İşte o yatırımlar...

Gayrimenkul yatırımcılarının Kemer'e olan ilgisi azaldı!

Kemer Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can Kemer'in gayrimenkul sektörü hakkında açıklama yaptı.

Kemer'e 2 yılda 60 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

Antalya'nın Kemer ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer’e 2 yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı..

Kemer yat turizminin merkezi olacak Haberi

Kemer yat turizminin merkezi olacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer ilçesinde esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Esnafın sorun ve önerilerini dinleyen Türel, ziyaret sonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Kemer’le ilgili projelerin bir kısmını başlattıklarını, bir kısmını başlatacaklarını belirten Türel, “Kemer her zaman ilgi alanımız içinde. Kemer’de sadece arıtma tesislerinin büyütülmesi modernizasyonu teknik kapasitesini artırmak için iki senede, yaklaşık 60 trilyonluk bir yatırım yapacağız. Bu yıl 13 trilyon, gelecek yıl da 47 trilyon harcayacağız. Kemer’de alt yapının güçlendirilmesi önemli. İki senede sadece arıtma tesisleri için 60 trilyonluk yatırım yapıyoruz. İçme suyu, kanalizasyon gibi alt yapılar dahil değil” dedi.


KEMER 2 KAVŞAĞI HAZİRAN AYINDA AÇILIYOR

Kemer’in ulaşımla ilgili bir takım sorunları bulunduğunu ifade eden Türel, “Hem toplu ulaşımla ilgili hem de kavşaklarla ilgili sıkıntıları...