09 / 05 / 2024

Kemeraltı havuzlu bey çarşısı dükkan

Kemeraltı havuzlu bey çarşısı dükkan

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın tam ortasındaki ünlü Havuzlubey Çarşısı'ndaki işyerlerinin yüzde doksanı durgunluktan etkilendi.Yaşanan bu olumsuzluktan hem hem esnaf hem de kiralarını alamayan mülk sahipleri etkilendi.

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçbey Otelcilik Turizm İnşaat Lojistik Petrol ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Halil Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da taşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Beyşehir Gölü,eski günlerine kavuştu!

Ülkemizin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölünde su seviyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler neticesinde tatmin edici noktaya ulaşarak eski günlerine döndü.

İzmirTarih projesiyle Kadifekale-Agora-Kemeraltı tarihi aksı yeniden ayağa kalkıyor!

270 hektarlık Kadifekale-Agora-Kemeraltı tarihi aksını yeniden ayağa kaldırabilmek için peşpeşe önemli hamleler yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, “İzmirTarih” adını verdiği projede üniversitelerden de tam destek aldı.

Beyşehir Gölü'nde yeni av sezonu açıldı!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir'de 3 ay boyunca süren av yasağının ardından göle serdikleri ağları toplayan balıkçılar, yeni sezonun ilk gününde umduklarını bulamadı.

Beyşehir Gölü'nde araştırma faaliyetleri başladı!

Selçuk Üniversitesi tarafından hazırlanan proje çevresinde temin edilen, Konya ve çevresindeki göllerde bilimsel araştırmalar yapmak üzere kullanılacak tekne,Beyşehir gölüne indirildi.Konya ve çevresinde doğa göllerde bilimsel araştırmalar yapıldı.

Bey Kasrı örnek daire!

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Bey Kasrı örnek daire hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Proje toplam 35 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...

Bey Kasrı projesi!

İlk etabında satışların tamamlandığı Bey Kasrı projesi ikinci etabında satışlar devam ediyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Bey Kasrı Konakları'nın metrekaresi 3 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü' nde hayata geçirilen Bey Kasrı Konakları projesi 322 adet konuttan meydana geliyor. Projenin metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlıyor.

Beyşehir'de çöp konteynerleri yer altına alınacak!

Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini ve uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız.

Beyşehir Gölü sahilinin çehresi değişecek!

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölünün kıyı kesimlerinin çehresi değişecek. Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü sahilinde DSİ 4.Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan tahkimat çalışmaları başladı...

Beykule İnşaat Bey Kasrı teslim tarihi!

Beykule İnşaat Bey Kasrı teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Beylikdüzü Bey Kasrı Konakları'nda metrekare birim fiyatı 3 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Beyşehir Devlet Hastanesi'nin ihalesi 26 Mayıs'ta yapılacak!

Beyşehir'e yapılacak yeni devlet hastanesi ihalesinin 26 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi. Yeni devlet hastanesi, Beytepe Mahallesinde, Anadolu Öğretmen Lisesinin arkasındaki 30 bin metrekarelik kapalı alanda inşa edilecek...

Beyşehir'e 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir’e kazandırılacak son dönemin en önemli sağlık yatırımlarından olan 150 yataklı, 261 yatak kapasiteli devlet hastanesinin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesinin yapılacağını belirtti...

Kemeraltı havuzlu bey çarşısı dükkan Haberi

Kemeraltı havuzlu bey çarşısı dükkan

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın tam ortasındaki ünlü Havuzlubey Çarşısı'ndaki işyerlerinin yüzde doksanı durgunluktan etkilendi Kiralarını mülk sahiplerine ödeyemeyen bazı esnaf ile mülk sahipleri mahkemelik oldu. Kira süresi dolan esnaf ise dükkanlarını boşalttı. Yaşanan bu olumsuzluklardan hem hem esnaf hem de kiralarını alamayan mülk sahipleri etkilendi. İki katlı, bin metrekareye yakın bir alan üzerine kurulu yılların çarşısını geçtiğimiz yıllarda bazı ünlü tekstil markalarının kiralamak için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. 


Zincir mağazalar artıyor 


Ancak kiracılarla mülk sahipleri arasında yaşanan sorunlar nedeniyle bu görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı belirtildi. Havuzlubey'in atıl kalmasının çevredeki esnafı da olumsuz etkilediğini belirten esnaf, "Havuzlubey önemli kapalı çarşılarımızdandı. Neredeyse tamamı boşaldı. Şimdi bir çocuk mağaza zincirinin kiralamak istediğini duyuyoruz. Kemeraltı'ndaki zincir mağaza sayısı giderek artıyor. 

Büyük firmalar geleneksel çarşılara yöneliyor.Bu da Kemeraltı'ndaki geleneksel alışveriş...