04 / 05 / 2024

Kemerburgaz idari hizmet alanı 

Kemerburgaz idari hizmet alanı 

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz, 446 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, - "Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı; rant için değil çocuklar için olmalı'' dedi.

Kemerburgaz emniyet hizmet alanı düzenlenmesine ilişkin itiraz planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mimar Sinan Mahallesi, Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 11 Mart 2019 tarihinde askıya çıkarıldı...

Kemerburgaz Mimarsinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi'ne bağlı Kemerburgaz Mevkii, Mimar sinan Mahallesinde Emniyet Hizmet Alanı Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Kemerburgaz'daki idari hizmet alanına ilişkin imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz, 446 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Özel Harekât Kemerburgaz'a taşınıyor!

Kemerburgaz mevkisi, Sinan Paşa Mahallesi’ndeki yaklaşık 260 bin metrekare büyüklüğündeki tescil dışı alan, imar planı değişikliğiyle, İstanbul Özel Harekât Şube Müdürlüğü’ne tahsis edilmek üzere ‘Emniyet Hizmet Alanı’na alındı...

Büyüyebilir kamu binaları geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, kamu kurum ve kuruluşlarının merkez ve taşra teşkilatları için yeni yapılacak veya yaptırılacak kamu idari hizmet binalarının standartları açıklandı.  

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Muğla Büyükşehir İdari Hizmet Ek Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İdari Ek Hizmet binasının temeli Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi’ndeki Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu hizmet alanı içerisinde atıldı.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Samsun Kavak OSB hizmet binası açıldı!

Samsun Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Kemerburgaz idari hizmet alanı  Haberi

Kemerburgaz idari hizmet alanı 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz, 446 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Temmuz 2018 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı. İmar planı 16 Kasım 2018 tarihinde askıdan indirilecek.

Plan notları:

1- Tasdik sınırı 446 ada 17 parsel ve tescil harici alanı kapsamaktadır.

2- 446 ada ve 17 parsek ve tescil harici akan, idari hizmet alanıdır.

3- Açıklanmayan hususlarda meri imar planı notları ve meri imar yönetmeliği hükümleri geçerlidir.

4- Taşkın önemli yapılaşma alanında İSKİ görüşü doğrultusunda uygulama yapılacaktırç

5- İdari hizmet alanında itfaiye alanı korunacaktır.


İmar planı için...