23 / 07 / 2024

kemerburgaz ormanı maden ocağı mı olacak

kemerburgaz ormanı maden ocağı mı olacak

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Kemerburgaz'da çimento kili ocağı yapımına yönelik olarak yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pasif İnşaat Plastik Peyzaj Maden Orman Ürünleri Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şare tarafından kuruldu.

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Maden Pazarlama Orman Ürünleri İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adalet Demir tarafından kuruldu.

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Savur İnşaat Hırdavat Metal Maden Ürünleri Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Ltd.Şti. Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Göktaş tarafından kuruldu.

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nemrut İnşaat Otomotiv İş Makinaları Maden Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te İrfan Sav tarafından kuruldu.

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varlı tarafından kuruldu.

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Metal Maden Tekstil Temizlik Orman Ürünleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Fırat Tagay tarafından kuruldu.

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Metal İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Maden Kimya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kenan Uçar tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı imara açıldı iddiası!

Eyüpsultan Kemerburgaz’da rezerv yapı alanı ilan edilen binlerce metrekarelik alan imara açıldı. “Orman-kentsel yeşil ve spor alanı” fonksiyonu olan parsellere “konut-ticaret” fonksiyonu verildi. Alana AVM ve rezidans inşa edilmesinin önü açıldı. 

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svp Maden Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevtap Özatike tarafından kuruldu.

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akit Elektrik Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Çelik tarafından kuruldu.

kemerburgaz ormanı maden ocağı mı olacak Haberi

kemerburgaz ormanı maden ocağı mı olacak



CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Kemerburgaz'da çimento kili ocağı yapımına yönelik olarak yürütülen çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Yarkada önergesinde "İstanbul ilinin Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz bucağına çimento kili ocağı açılması için başlatılan çalışmalar bölge sakinlerinin büyük tepkisine neden olmuştur. Kemerburgaz ve Hasdal arasındaki 380 dönüme yakın orman alanının maden ocağı ya da beton santrali için aşamalı olarak bazı firmalara verileceği bölge hakının dile getirdiği önemli hususlardan biridir. Maden sahası yapılmak istenen alandaki 60 bine yakın genç çam ağacının gizli gizli şimdiden kesilmeye başlandığı ise yine bölge halkı tarafından tespit edilmiştir." diyerek 4 soru sordu.


Yarkadaş'ın soruları


1. İlgili bölgede hangi firma tarafından bu çalışmalar yürütülmektedir?


2. Bölge ile ilgili ÇED raporu hazırlanmış...