05 / 05 / 2024

Kemerde arıtma tesisine online takip

Kemerde arıtma tesisine online takip

Kemer de ki arıtma tesislerine 'Gerçek Zamanlı Atıksu İzleme Sistemi' kuruldu. Sistem, arıtmaların çalışması ve çıkan atık su Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 saat izlenebilecek.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Konya Sarayönü atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Sarayönü ilçesinde merkez, Ladik, Kurşunlu ve Ertuğrul mahallelerinden kaynaklanan atıksuları arıtmak amacıyla atıksu arıtma tesisi yapıyor.

Kayseri Develi'ye 13 milyonluk arıtma tesisi!

Develi arıtma tesisine kavuşuyor Develi’de toplam maliyeti 13 milyon lira olan ve ilçenin zirai gelişimine önemli katkı sağlayacak olan “KASKİ İleri Biyolojik Arıtma Tesisi” inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Manisa Karaağaçlı, arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Karaağaçlı Mahallesi’nde inşa ettiği içme suyu arıtma tesisinde çalışmalar hızla sürüyor. Saatte 65 metreküp su arıtılacak olan tesis sayesinde vatandaşlar daha kaliteli içme suyu tüketecek.

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi'nin temeli 15 gün içinde atılacak!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Bartın İnkumu arıtma tesisi tamamlandı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tamamlanan ön arıtma tesisine ziyarette bulundu. Akın, "On arıtma tesisimiz bugün itibariyle çalışmaya başladı. Bartın Belediyesi olarak hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.

Manisa Gördes atıksu arıtma tesisine kavuşuyor!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’te hayata geçireceği atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bodrum'daki arıtma tesisine yürütmeyi durdurma kararı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürü Baki Ülgen, Bodrum'daki arıtma tesisinin yıkılmaması için bir üst mahkemeye itirazda bulunduklarını bildirdi.

Bodrum'da arıtma tesisine yürütmeyi durdurma kararı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yeşil alan olarak ayrılan bölgeye yapılan arıtma tesisi, faaliyete geçmeden mahkeme kararıyla durduruldu.

Tekirdağ Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı incelendi!

Süleymanapaşa ilçesi Altınova mahallesinde yapımı devam eden, Süleymanpaşa ilçe merkezinin atıksularını kollektör hattı ile toplayarak Batı Atıksu Arıtma Tesisine iletecek olan Terfi Merkezi 12 inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

Konya Derbent'e atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle Derbent ilçesi atıksu arıtma tesisine kavuşuyor. İhalesi tamamlanıp çalışmaları başlatılan atıksu arıtma tesisi, bir yıl içinde işletmeye alınacak.

Perşembe içme suyu arıtma tesisine kavuştu!

Yavaş kum filtreli içme suyu arıtma tesisinin yerine mevcut tesisin 10 günde yaptığı işi 1 günde yapabilecek, hızlı kum filtreli, günümüz standartlarına uygun ve modern bir arıtma tesisi OSKİ tarafından inşa edildi.

Adıyaman Atıksu Arıtma Tesisi 3 ay sonra açılacak!

Atıksu Artıma Tesisine ilk su verildi. Adıyaman’da, yapılan 17.2 milyon Euro’luk bir yatırıma sahip olan Atıksu Arıtma Tesisine 3 ay içerisinde tamamen faaliyete geçmesi bekleniyor.

Kemerde arıtma tesisine online takip Haberi

Kemerde arıtma tesisine online takip

Kemer Kaymakam vekili Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz ve Ak Parti îlçe Başkam Ferruh Derin ile birlikte Kemer'deki Antalya Su ve Atıksu İdaresi'ne (ASAT) bağlı arıtma tesisini gezdi. Arıtmadan sorumlu Mehmet Kartal'dan bilgi alan Cevheroğlu ve beraberindeki heyet, yeni kurulan Gerçek Zamanlı Atıksu izleme Sistemi'ni inceledi. 



Kemer için önemli kazanım..

Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, "Özellikle Kemer olarak en önemli sermayemiz denizimiz. O temiz denizimizin varlığı bizim ve turizm için bir teminat. Bunun da sadece ve sadece hem yerel otorite tarafından, hem de Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından takibi çok önemli. Bu sistem sayesinde her türlü spekülasyon ve 'su kirleniyor' gibi söylemlerin önüne geçmiş olacağız. Bu yeni bir sistem. Kemer için...