29 / 04 / 2024

kemerde projeler hız kesmiyor

kemerde projeler hız kesmiyor

Sertalioğulları A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can Kemer'de Mimarlık, İnşaat, Hafriyat, Orman Ürünleri, Peyzaj, iç mimari ve dekorasyon, Renevosyon ve Gayrimenkul deyince ilk akla gelen isimlerin başında geldiklerini söyledi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Ünye'de projeler hız kesmiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

2017'de mega projeler hız kazanacak!

2017 büyük projelerde gaza basılan bir yıl olacak. Mesafeleri kısaltacak 68 kilometre uzunluğunda toplam 41 tünelin yapımı tamamlanacak. İstanbul Finans Merkezi, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santralı hız kazanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mega projeler hız kesmeden devam ediyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Büyük projeler ve yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. 26 Ağustos’ta Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 20 Aralık’ta Avrasya Tüneli boğazın altından hizmete girecektir. " dedi.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

İnşaat sektöründe yatırımlar ve satışlar hız kazanacak!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkması inşaat sektöründe de sevinçle karşılandı. Sektörün önde gelen firmalarının ortak görüşü; istikrarın sürmesi sebebiyle yatırımlar ve satışlar hız kazanacak, ekonomi yeniden ayağa kalkacak.

Türkiye'nin mega projelere hız kesmeden devam edecek!

Türkiye’yi sıçratacak mega projeler, sandıktan çıkan istikrarla hız kazanacak. 100 milyar doları aşan mega projeler Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak.

Mega projeler hız kazanacak!

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek. İşte projelerle ilgili AK Parti'nin vaatleri...

Mega projeler hız kazanıyor!

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

kemerde projeler hız kesmiyor Haberi

kemerde projeler hız kesmiyor

Bünyesinde Can Mimarlık, Güney Botanik Peyzaj ve AVA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nı bulunduran ve Kemer’de her geçen gün kararlılıkla büyümeye devam eden Sertalioğulları A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can, Kemer’de Mimarlık, İnşaat, Hafriyat, Orman Ürünleri, Peyzaj, iç mimari ve dekorasyon, Renevosyon ve Gayrimenkul deyince ilk akla gelen isimlerin başında geldiklerini söyledi.


Sertalioğulları A.Ş nasıl doğdu?


Sertalioğulları A.Ş’nin doğuşunu anlatan Erkan Can, şirketin doğuşunun Can Mimarlık ile başladığına dikkat çekerek “ Yaklaşık 8 yıl önce 2007 yılında ilk mimari proje üretimine başladığımızda hedefimize bu kadar kısa süre içerisinde varacağımızı düşünmemiştik. Projelerimize kendimizi verip ve sağlamlaştırıp, şirketin ben olmasam dahi projelerin yürüyebileceği noktaya gelmesi ile üzerine bir sektör daha eklemeyi düşündüm.


Bunlardan birisi de İnşaat oldu. İlk dönemlerde senede bir ya da iki inşaat yapıyorduk....