21 / 05 / 2024

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları 390 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kemerville Evleri, 2017 yılında tamamlanacak...

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..

Defne Samyeli ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli'ye bir şokta ev sahibinden geldi. Kemerburgaz’da yaşayan Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi.

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

Kemerburgaz Kemerville Evleri fiyatlar!

Kemerburgaz Kemerville Evleri fiyatları 390 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kemerville Evleri projesinde 40 dubleks daire yer alıyor...

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları!

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları 390 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kemerville Evleri, 2017 yılında tamamlanacak...

Kemerville satışa çıktı! 390 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

GÜN İNŞAAT’ın yeni projesi Kemerville 3. Havalimanı sayesinde ilginin arttığı bölge olan Kemerburgaz’da yeni bir yerleşim merkezi olarak dikkat çekmekte.

Kemerville Kemerburgaz iletişim!

Kemerville Kemerburgaz iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kemerville Evleri Kemerburgaz projesinin lansmanı 21 Eylül'de yapılacak...

Gün İnşaat'tan Kemerburgaz'a KemerVille projesi!

Kemerburgaz'da inşa edilen KemerVille projesinde 2+1, 3+1, 4+1 bahçe ve çatı dubleksi olmak üzere toplam 40 adet daire bulunuyor.

Kemerburgaz Elmas Teras ev fiyatları!

Kemerburgaz Elmas Teras ev fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elmas Teras Evleri'nde 0,99 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Mahsun Kırmızıgül Kemerburgaz'da 15 milyon TL'ye ev alacak!

Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi, çareyi sosyetenin ikamet ettiği Kemer Country'de lüks bir malikane satın almakta buldu. Çift, bir süredir Kemerburgaz'daki lüks konutlara bakıyor.

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları Haberi

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları


5 bin metrekare alanda yükselen Kemerville projesi 40 adet dubleks daireden meydana geliyor. İstanbul Kemerburgaz'da yükselen Kemerville projesi Gün İnşaat imzasını taşıyor.


Kemerville Kemerburgaz projesinde daire alanları 130 ila 184 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi daireler yer alıyor.


Kemerville Kemerburgaz projesinde fiyatları 390 bin dolar ile 700 bin dolar arasında değişiyor. Kemerville Kemerburgaz projesinde yüzde 25 peşinatla, 120 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor.


2017 yılında tamamlanması planlanan Kemerville Evleri projesi sekiz blok olarak tasarlandı. Kemerville projesinde sinema, sosyal kulüpler, spor tesisleri, cafe, restoran, market, fitness, sauna, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Tel : 0212 322 47 24 / 25

Web: http://www.gun-insaat.com.tr/

Gülcihan...