02 / 05 / 2024

Kenan Elik

Kenan Elik

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta Kartal Burak Bora Plaza'da kuruldu.

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Çelkar Gıda İnşaat Elektrik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelkar Gıda İnşaat Elektrik Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu.

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Mimarlık İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu.

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Çelik İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Onut Bastati ve Kenan Erkoç ortaklığında kuruldu.

KMNB Mimarlık İnşaat Demir Çelik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

KMNB Mimarlık İnşaat Demir Çelik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay ve Mehmet Falay tarafından kuruldu. 

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatçelik Yapı Gereçleri Elektrik Elektronik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çelik tarafından kuruldu. 

Şahika Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şahika Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kenan Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenikapı Mühendislik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kenan Çelik, İlker Güçlü ve Ahmet Kıdeyş ortaklığında 60 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Bayçelik Mimarlık İnşaat İzolasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayçelik Mimarlık İnşaat İzolasyon Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı'nda kuruldu.

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mart'ta Kartal Burak Bora Plaza'da kuruldu.

Alfa çelik, 300 çelik binaya imza attı!

Son yıllarda Türkiye 'de de yaygınlaşan yapısal çelik üretimi ve bu malzemeyle bina yapımı işine yabancı sermaye de büyük ilgi gösteriyor...

çelik Yapı mimar arıyor!

çelik Yapı; Alışveriş Merkezleri ve Ofis binalarının anahtar teslim İnşaatlarını yapan firma konularında tecrübeli ve dinamik takım arkadaşları arıyor....  

Ömer Faruk çelik: Kentsel dönüşüm bakanlığı kurulmalı

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk çelik 'TOKİ, arazi üreten ve planlar yapan kentsel dönüşüm bakanlığına dönüşmeli' önerisi yaptı...

Kenan Elik Haberi

Kenan Elik

Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Elik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta kuruldu.


Elik İnşaat Taahhüt ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) her türlü inşaat,taahhüt,onarım,konut,işyeri ,plaza,avm,yol,köprü otopark,tatil köyü,turizm tesisleri,otel,motel,pansiyon ve sosyal tesisler yapmak ,yaptırmak,taşeronluk yapmak,yaptırmak, hafriyat ve kazı işleri yapmak,yaptırmak    b) ev,işyeri,imalathane,mağaza,dükkan,satış yeri,teşhir yeri (showroom) gibi yerlerin iç ve dış dekorasyon işleri,stand ve teşhir amaçlı şeylerin yapımı,imalatı,ithalatı, ihracatı.    c) her türlü gayrı menkul alımı, satımı, kat karşılığı  ev ve işyeri inşaatı yapmak,yaptırmak. ev ,arsa,işyeri alımı satımı işlerini yapmak. hertürlü gayrı menkullerin tapu işlelerini yapmak, inşaat ruhsatlarını çıkarmak, konusu ile         ilgili olarak ipotek almak, vermek, ilgili kurum kayıtlarına şerh işlemleri yapmak.   e) şirket amacını...