06 / 05 / 2024

kenan evrenin evi mi satıldı

kenan evrenin evi mi satıldı

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan ’Beyazev’ isimli villa nihayet satıldı. İsmi açıklanmayan işadamının villa için tapudaki satış fiyatına göre 900 bin lira ödeme yaptığı açıklandı.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu taş ev alacak!

Her sene tekne turu yapan Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, bu yaz tatile gittikleri taş evi çok beğendikleri ve satın almak için bazı girişimlerde bulundukları öğrenildi

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

İşte Eda Taşpınar'ın Baltalimanı'ndaki evi!

Eda Taşpınar'ın İstanbul Baltalimanı'ndaki evi: sırtını ormana yaslamış yüzünü boğaziçinin mavi sularına çevirmiş bir daire. 230 metrekarelik ev tasarım objelerle dolu. Heykeltraş olan dedesi Kenan Yontunç'un eserleri en görünen yerlere serpilmiş.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi açıldı!

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi hizmete açıldı. İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katıldığı törende konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, bin metrekarelik tesis ile bölgede sosyal, kültür ve spor faaliyetlerinin artacağını söyledi

Kenan Evren'in Marmaris'teki evi 6 yıldır satılmıyor!

Kenan Evren, geride acı dolu miras bıraktı. Musalla taşında tek başınaydı. Geçmiş yıllarda önemli isimlerin kapısında yattığı Marmaris'teki evi de yalnızlaştı. 6 odalı lüks villaya, 6 yıldır alıcı çıkmadı

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Fatih'te açılacak!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin yapımı süren 3 kültür merkezi, 2 ilkokul, 1 bilgi evi ve spor merkezi, 2 altgeçit, 1 cem evi ve kültür merkezi, izcilik kampı ve dolgu alan park çalışmalarını denetledi.

Kayseri Hacılar Kültür Evi ihalesi gerçekleştirildi!

Kayseri caddesi üzerinde yapılacak olan Hacılar Kültür Evi'nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Kültür Evi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti.

Caroline Koç'un Trump Towers'taki ünlü evi!

Trump Towers'ta TOG Concept sergisi kapsamında ev dekore eden ünlülerden Caroline Koç'un evini www.emlakkulisi.tv ekibi görüntüledi... İşte Caroline Koç'un Trump Towers'taki evi...

Ormanada'nın örnek evi otomasyon sistemleriyle donatıldı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki projesi Ormanada'nın örnek evi hazır. Ormanada'da bulunan beş tip villa ve 15 farklı plan tipinde sıra evin bir yansıması olan H380 tipindeki ev, otomasyon sistemleriyle donatıldı

kenan evrenin evi mi satıldı Haberi

kenan evrenin evi mi satıldı

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Muğla Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan ’Beyazev’ isimli villa nihayet satıldı. İsmi açıklanmayan İstanbullu işadamının villa için tapudaki satış fiyatına göre 900 bin lira ödeme yaptığı belirtilirken, ’Beyazev’in kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp tekrar yapılacağı bildirildi.


Merhum 7’inci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in 1989 ila 2007 arasında 18 yıl yaşadığı ve bir dönüm arazi üzerine kurulu ’Beyazev’ isimli villası, sonunda alıcı buldu.


12 Eylül 1980 darbesinin Genelkurmay Başkanı Evren’in kızları tarafından satışa çıkarılan Armutalan Mahallesi, 239. Sokak üzerindeki, etrafı kızılçam ormanlarıyla çevrili, Marmaris ve körfez manzaralı, 6 oda, 2 salondan oluşan evi; İstanbullu bir işadamının aldığı belirtildi.


Tapudaki satış fiyatı 900 bin lira olan villanın satıcılarının ise Kenan Evren’in kızları Nebahat Şenay Gürvit ve Semahat Gülay Evren...