02 / 05 / 2024

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yazıcı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Destan Üst Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destan Üst Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fırat Aydın tarafından kuruldu.

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kmb Group Enerji İnşaat Nakliyat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin Maltepe'de yapıldı.

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Led Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Cemil Sir tarafından kuruldu.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedel ile Abdullah Gönül tarafından kuruldu.

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yazıcı tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 

Kenan Nakliyat Yapı İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT YAPI İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet...