27 / 04 / 2024

Kenan Nuhut chp

Kenan Nuhut chp

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut kimdir? Kenan Nuhut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut'un biyografisi...

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Daha önce 2 binanın yıkıldığı Beyoğlu'nda dün öğleden sonra çöken bina ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun, apart otel açmak gibi bir planının olduğu belirtildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl oturduğu ve 9 yıl önce 950 bin avroya satışa çıkardığı Marmaris'teki 3 katlı villası, yeni sahibi tarafından yıkıldı

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev 900 bin liraya satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan ’Beyazev’ isimli villa nihayet satıldı. İsmi açıklanmayan işadamının villa için tapudaki satış fiyatına göre 900 bin lira ödeme yaptığı açıklandı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i 900 bin TL'ye satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Muğla Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan 'Beyazev' isimli villa satıldı. İsmi açıklanmayan İstanbullu işadamının villa için 900 bin lira ödeme yaptığı belirtildi.

CHP'li Gök, Pasifik İnşaat'a satılan EGO arsasını sordu!

Ankara Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, TBMM'ye verdiği soru önergesinde "EGO Garajı olarak bilinen arsanın Pasifik İnşaat'a geçmesinde nasıl bir süreç yaşanmıştır? dedi...

Kenan Şahin: Dönüşümle kentsel siluete standart getirdik!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin: "Kentsel dönüşümle birlikte kentsel siluete de standart getirdik. Kimse kafasına göre bina dikemeyecek. Kentsel dönüşümde birinci takıntımız yollar ikincisi ise otoparklardır." dedi.

Kenan İmirzaloğlu ve Sinem Kobal çifti yeni evlerine taşınacak!

Kenan İmirzaloğlu ve 1 yıldır aşk yaşadığı Sinem Kobal bu yaz evlenecek. Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'de son 4 yıldır oturduğu bekar evinden taşınacak.

Kenan Kalı: 2016 inşaat yılı olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılının durgun bir yıl olduğunu, 2016 yılında ekonominin yeniden canlanacağını söyledi.

CHP'den İstanbul trafiği için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Karayolları Trafik Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi.

Kenan Kalı: İzmir'e en az 30 üniversite yapılmalı!

İnsan vücudunun yaradılışından yola çıkarak, doktorluk yeteneğini inşaat sektöründe değerlendiren Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'in eğitim ve sağlıkta büyümesi gerektiğini söyledi.

Kenan Sofuoğlu'ndan Düzce'ye yeni yarış pisti!

Dünya şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, sosyal paylaşım sitesi hesabında paylaştığı mesajda, yeni yarış pistini Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapma kararı aldıklarını duyurdu.

Kenan Nuhut chp Haberi

Kenan Nuhut chp

Kenan Nuhut kimdir?

Kenan Nuhut, 01.02.1956 Çorum (Merkez) doğumlu İlkokul tahsilinden sonra Ortaokul ve Liseyi Ankara’da bitirdi. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun oldu. İyi derecede Almanca ve orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.


 Bulunduğu Görevler Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcılığı. Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü. 2 dönem Halter Federasyonu Başkanlığı ve Avrupa Halter Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi üyesidir. Federasyon başkanlığı döneminde milli takım sporcuları, Avrupa ve dünya organizasyonlarında sayısız rekorlara ve şampiyonluklara imza atmışlardır. 


2004 Atina olimpiyatlarında 3 altın 1 bronz madalya ile birlikte bir kadın sporcumuzun (Nurcan Taylan), Olimpiyat şampiyonluğu, Türk Milletine bir ilki yaşatmıştır. Uluslararası başarılarından dolayı Kenan Nuhut'a (IWF) Dünya Halter Federasyonunca nişan verilmiştir. Siyasi Yaşamı 2002 seçimlerinde...