20 / 05 / 2024

Kenan Seven

Kenan Seven

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Seven ve Najmuddın Noorı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Hamdiye Mahallesi'nde kuruldu.

Kenan Kalı: Yeni yatırımlar aralıksız devam etmeli!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.

Kenan Kalı: İzmir'de 30 bin yeni konuta ihtiyaç var!

İzmir'de halen devam eden 52 projedeki 15 bin yeni konutun, kentin sadece 6 aylık ihtiyacını karşılayabileceğine de dikkat çeken Op. Dr. Kenan Kalı, “Ama asıl sorun, İzmir’de daha fazla arsa oluşturmak." dedi.

Kenan Kalı: Risk almalı ve yatırım yapmalıyız!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kapandı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki iki oteli kepenk indirdi. İmirzalıoğlu, otellerin müşterisi azalınca otelleri apartmana çevirmeye karar verdi.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Seven Life Pendik’te bayrama özel 35 bin lira indirim!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından hayata geçirilen Seven Life Pendik, bayrama özel indirim ve taksit kampanyası ile konut seferberliğine katıldı…

Antalyalı Kenan Erbeyli'nin ev almak için çektiği parayı gasp ettiler!

ANTALYA'da 53 yaşındaki Kenan Erbeyli'nin ev almak için bankadan çektiği emekli ikramiyesi olan 101 bin lira, kimliği henüz belirlenemeyen yabancı uyruklu 4 kişi tarafından gasp edildi.

İşte Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinin Emirgan'daki villası!

Evlendikten sonra Cihangir'deki apartman dairesinden Emirgan'daki lüks bir villaya taşınan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın evi ilk kez görüntülendi.

Pendik Seven Life daire fiyatları!

Pendik Seven Life daire fiyatları 2+1'lerde 255 bin TL'den başlayarak değişiyor. Seven Life Pendik'te teslimler 24 ay sonra yapılacak...

Seven Life Pendik satışta! 255 bin TL’ye 2+1 daire!

Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından Pendik Velibaba’da hayata geçirilecek olan Seven Life Pendik projesi görücüye çıktı. Projede 2+1 daireler, lansmana özel 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Adana Kenan Evren Bulvarı’nın adı değişti!

Adana'da Kenan Evren Bulvarı'nın adı Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirildi. Kenan Evren yazan levhalar söküldü, yerine yenileri monte edildi.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti Cihangir’deki evinden taşındı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki dairesinden Sinem Kobal’ın ısrarıyla taşındığı ortaya çıktı. Kobal, mahallede fazla gürültü olduğu ve kavgalar yaşandığı için Emirgan’a taşınmak istemiş.

Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki evini 6 bin dolara kiraya verdi!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra Cihangir’de oturduğu evi boşaltıp, kiracı bulmak için emlakçıya vermişti. Daire Hollanda Konsolosluğu’nda çalışan birine 6 bin dolara kiraya verildi.

Kenan Seven Haberi

Kenan Seven

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Seven ve Najmuddın Noorı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Hamdiye Mahallesi'nde kuruldu.


Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...