10 / 05 / 2024

Kenan Yeşilkaya

Kenan Yeşilkaya

Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yeşilkaya, Mustafa Safa Gölen, Kayahan Kıran, Muhammet Sağcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Megeye Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hülya Yeşilkaya ve Naciye Beste Aliş ortaklığında kuruldu.

Zey Mekanik Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Mekanik Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi PEndik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Send Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi  Bağcılar’da   2 milyon TL sermaye bedeli ile  Halil Emrullah Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Emey İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Emey İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Somer Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somer Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed  Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Kenan Evren'in villasının yerine yaptırılan malikane, 22 milyon TL'ye satışta!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in eski villasının yerine inşa edilen ve kaba inşaat halindeki yapı 22 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Yeşilkaya tarafından kuruldu. 

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'taki evini 5.5 milyon TL'ye sattı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris Selimiye’de 2 yıl önce aldığı evi sattı. 1 milyon 700 bin liraya satın aldığı araziyi İmirzalıoğlu bir iş adamına 5 milyon 500 bin liraya sattı.

Beren Saat evini 2.5 milyon TL'ye satacak!

Kenan Doğulu’yla hayatını birleştiren ünlü oyuncu Beren Saat, evini satacak. Giderlerin patlaması sonucu sular altında kalan evini 2.5 milyon TL'ye sataya planladığı açıklandı.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Kenan Yeşilkaya Haberi

Kenan Yeşilkaya

Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yeşilkaya, Mustafa Safa Gölen, Kayahan Kıran, Muhammet Sağcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Bahçelievler'de kuruldu.


Giza Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...