04 / 05 / 2024

kent evleri projesi

kent evleri projesi

Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binası, anlayışıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi, Ispartakule, Ek Hizmet Binasını hizmete açtı. İstanbul Avcılar Ispartakule, Belediye Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı...

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında stoklarda yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi ne zaman?

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Beylikdüzü Kale Kent Evleri ne zaman teslim?

100 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kale Kent Beylikdüzü projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim!

Gençer İnşaat imzasıyla Kırklareli İl'inde hayata geçirilen Gençer Kent Evleri projesi toplam 72 adet daireden oluşuyor. Kırklareli Gençer Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adana Kulak Kent Evleri nerede?

Adana Kulak Kent projesi toplam 18 blok halinde yükseliyor. 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yayılan Adana Kulak Kent Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri!

Adana Şakirpaşa Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer alan Adana Kulak Kent Evleri daire alanları 84 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adana Kulak Kent Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi!

Adana Kulak Kent Evleri, Adana Devlet Hastanesi'ne 10, Şakirpaşa Havalimanı 'na 15 dakika mesafede yer alıyor. Peki, Adana Kulak Kent Evleri teslim tarihi ne zaman?

Ege Koop Başkent Evleri'nin toplam maliyeti 150 milyon TL!

Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak Ege-Koop Başkent Evleri ile İzmirlilerle Ankaralıları, Ankaralılarla da İzmirlileri buluşturacaklarını vurgulayan Aslan, "Temeli 2015 Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz" dedi

Başkent Evleri'ne Ankaralılardan tam not!

İzmirli inşaat firması Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da konut sektörüne atılıyor. Projenin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde Ege Platformunun düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarında gerçekleştirildi.

EgeKoop Başkent Evleri'nin 3'te 1'i satıldı!

Ege Koop 1 milyar 500 milyon dolarlık 12 kent projesine İmza attı, 100 bin kişiyi yuva sahibi yaptı. İzmir'in inşaat sektöründe ulusal markası Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor

Ege Koop Başkent Konutları'nın temeli Nisan ayında atılacak!

7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda Ege-Koop’un Başkent Evleri Projesi gördüğü yoğun ilgiyle Ankaralılardan tam not aldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Fuar süresince standımız doldu, taştı. " dedi..

Başkent Evleri projesinde satışlar Şubat ayında!

Ege-Koop imzasıyla hayata geçirilen Başkent Evleri projesinde daire büyüklükleri 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor. Başkent Evleri projesinde satışlar Şubat ayında yapılması planlanıyor.

kent evleri projesi Haberi

kent evleri projesi

Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binası, anlayışıyla hizmet veren Avcılar Belediyesi, Ispartakule, Ek Hizmet Binasını hizmete açtı. İstanbul Avcılar Ispartakule, Belediye Ek Hizmet Binası törenle hizmete açıldı. 


Açılışta konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci hizmeti merkezden değil en yakınından vermeyi amaçladıklarını belirterek "Her mahalleye kent evi, her mahalleye ek hizmet binalarıyla hizmeti vatandaşın ayağına getirmeyi hedefliyoruz. Bi-zim para kazanmak gibi bir derdimiz yok, bizim derdimiz, görevimiz ve belediyecilik anlayışımız vatandaşımıza en iyi hizmeti nasıl götürebiliriz derdi ve olgusudur" dedi. 


Ispartaku'leye kanal açılacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'yle ortak yürütülen projeyle kapsamında Ispartaku'leye kanal açarak deniz otobüslerini getirmek istediklerini belirten Başkan Değirmenci şunları söyledi. "Ispartakule'ye kanal açarak deniz otobüslerini buraya, kadar gelmesini hedefliyoruz. Ispartakule 17 parselden oluşan çok geniş bir alan....