01 / 05 / 2024

Ege Koop Başkent Evleri'nin toplam maliyeti 150 milyon TL!

Ege Koop Başkent Evleri'nin toplam maliyeti 150 milyon TL!

Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak Ege-Koop Başkent Evleri ile İzmirlilerle Ankaralıları, Ankaralılarla da İzmirlileri buluşturacaklarını vurgulayan Aslan, "Temeli 2015 Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz" dedi



İzmir'in inşaat sektöründe ulusal markası Ege-Koop. Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. İlk tanıtımı geçtiğimiz günlerde Ege Platformu'nun düzenlediği fuarda gerçekleştirilen proje, Ankaralılardan da tam not aldı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Başkentliler'e yaşamın tüm renklerini içeren, hayatın kendisi gibi çeşitli ve rengarenk bir proje ile  İzmir  güzelliğinde bir yaşam fırsatı sunuyoruz. Projenin üçte birlik bölümü alıcısını buldu bile" dedi. 


FARKLI SEÇENEKLER

Çankaya Üniversitesi Kampüsü bitişiğinde, büyüklükleri 145 ile 280 metrekare arasında değişen 3+1,4+1 ve 4 +1 dubleks dairelerden oluşan 640 konutluk projenin ilk tanıtımını 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda gerçekleştirdiklerini belirten Hüseyin Aslan, fuarda gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Aslan, "Broşür ve afiş yetiştirmekte zorlandık. Projenin kalitesine karşın uygun fiyat ve esnek ödeme koşulları ilginin başlıca sebepleriydi. Tabii dile kolay İzmir'de toplamda 1 milyar 500 bin dolarlık yatırımla 30 bin konut üretip 100 bin insanı yuva sahibi yapmış olmamız, her bir projemizle kalitenin ve güvenin adı olmamız da diğer bir nedeni" dedi. 


İÇİNDE YOK YOK 

Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak Ege-Koop Başkent Evleri ile İzmirliler ile Ankaralıları, Ankaralılar ile de İzmirliler'i buluşturacaklarını vurgulayan Aslan, "Temeli 2015 Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz. Projemiz yaşamın tüm renklerini barındırıyor. Spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ve her zevke hitap edecek çeşitliliği ile sahiplerine sadece bir yuva değil eşsiz ve özel bir yaşam standartı sunuyoruz" dedi. 


CİDDİ TALEP VAR 

Projenin ciddi bir talep yarattığını kaydeden Hüseyin Aslan, "İzmir'den de Ankara'dan da ciddi bir talep var. Ankara'da Kent-Koop'tan sonra EgeKoop'un bu projesinden sadece Ankaralılar değil Ege kentinden insanların oluşturduğu dernekler, Türkiye Barolar Birliği,  Ankara  Gazeteciler Cemiyeti, TMMOB, çeşitli meslek örgütleri de yararlanmak amacıyla bizimle iletişime geçti. Temeli atmadık ama konutların üçte biri alıcısını bulmuş durumda" dedi. 


HEYECANLIYIZ 

İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve A.Ü. Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Hamit Hancı ise, geçmiş yıllarda Ege-Koop'tan ev sahibi olmuş biri olarak, Ankara projesini heyecanla beklediğini söyledi. Hancı, "Ege-Koop gibi değerli bir kurumun Ankara'da proje geliştirmesine çok sevindim. Üniversite çatısı altında bu proje ile ev sahibi olmak isteyecek birçok kişi olacaktır. Ege-Koop konutları gerçekten mükemmel" dedi. 


Habertürk Egeli


Geri Dön