28 / 04 / 2024

Ege-Koop Başkent Evleri ne zaman satışa sunulacak?

Ege-Koop Başkent Evleri ne zaman satışa sunulacak?

Firma: Ege-Koop

Proje: Başkent Evleri

Ege-Koop Başkent Evleri projesinin toplam inşa alanı 80 bin metrekare olarak belirlendi. Haberimizde "Ege-Koop Başkent Evleri ne zaman satışa sunulacak?" sorusunun cevabının yanında proje ile ilgili detaylı bilgileri de bulabilirsiniz.



Ege-Koop  Başkent Evleri  toplam 80 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Toplam 640 adet dairenin bulunduğu proje 80 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Ege-Koop imzasıyla hayata geçirilen Başkent Evleri daire tipleri 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olarak dizayn edildi. Proje Ankara- Eskişehir yolu üzerinde yer alıyor.  Ege-Koop  Başkent Evleri ne zaman satışa sunulacak?" sorusunun cevabı haberimizin devamında yer alıyor.


Ege-Koop Başkent Evleri projesi Ankaralıları İzmirlilerle buluşturmak hadefiyle yola çıkıyor. Proje toplam 150 milyon liralık yatırım değerine sahip. Projedeki daire büyüklükleri ise 145 metrekare ile 280 metrekare alan arasında değişiyor.


Ege-Koop Başkent Evleri sosyal olanak olarak açık ve kapalı yüzme havuzları, spor sahaları, saunası, yürüyüş yolları ve gölet gibi seçenekler sunuluyor. 


Ege-Koop Başkent Evleri ne zaman satışa sunulacak?

Ege-Koop Başkent Evleri projesinin inşası 2015 Mart ya da Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerin satış tarihi ise Şubat ayında yapılması planlanıyor.


Ege-Koop Başkent Evleri satış ofisi

Satış Ofisi:1337 Sk. No:16 K:7 AsHan Çankaya-Izmir


Ege-Koop Başkent Evleri iletişim

Tel :+90 (232) 484 07 07

Web:http://www.egekoop.org.tr/anasayfa

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön