02 / 05 / 2024

kent expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı

kent expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı

Fuar İzmir'le birlikte fuarcılıktaki çıtasını yükselten İzmir, KentExpo - 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. 92 firmanın katıldığı fuarda, yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojiler ve ürünler sergileniyor.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Türkiye ve Angola'dan şehircilik iş birliği!

Türkiye ve Angola arasında "Şehircilik Alanında İşbirliğine ilişkin Mutabakat Zaptı" başkent Ankara'da imzalandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı ilanı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Bursa Nilüfer'deki Balat Kent Ormanı, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" olarak tescillendi.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı!

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi’nin ihalesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından gerçekleşti.

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden 27.2 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Pursaklar, Keçiören ve Altındağ ilçelerinde yer alan 9 gayrimenkulü 27 milyon 204 bin 200 TL'ye satıyor...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuruları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge'de yer alan 34 adet konutu satışa sundu.

Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Ümraniye Belediyesi iş birliğiyle Ümraniye Elmalıkent Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm İletişim Ofisi açıldı

Başkent'te 8 ayda 716 bina yıkıldı!

Başkent’te yılın ilk sekiz ayında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nce gerçekleşen inşaat denetimleri sonucunda, güvenilir olmadığı belirlenen yapılara 320 bin 71 TL idari ceza uygulandı. 716 riskli binanın yıkımı gerçekleşti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın binasının bulunduğu araziye 12 kata kadar izin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ının mega kent İstanbul’da İl Müdürlüğü olarak kullandığı bina ve arazisi “rezerv yapı alanı” ilan edildi. Geçtiğimiz aylarda boşaltılan binanın arazisine 12 kata kadar izin verildi.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

kent expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı Haberi

kent expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı


Fuar İzmir'le birlikte fuarcılıktaki çıtasını yükselten İzmir, KentExpo - 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Başta Türkiye olmak üzere ABD, Almanya, Avusturya, Fildişi Sahilleri, Finlandiya, Macaristan, Polonya, İsveç ve İtalya’dan 92 firmanın katıldığı fuarda, yerel yönetimlerin gereksinim duydukları en yeni teknolojiler ve ürünler sergileniyor. Fuarı gezerek katılımcılarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çocuk oyun gruplarını ve kent mobilyalarını inceledi. Fuarda sergilenen güneş enerjili aracın direksiyonuna da geçen Başkan Kocaoğlu, kısa bir Fuar İzmir turu yaptı. 



İzmir Büyükşehir...