18 / 05 / 2024

kent gıda Nida İnşaat

kent gıda Nida İnşaat

Fehmi Tahincioğlu, Türkiye’de çok sayıda insanın anılarını süsleyen bazı ‘efsane’ ürünlerin fikir babası, Kent Gıda’nın kurucularından... Şimdi yeni şirketi Tafe Gıda ile aynı başarıyı tekrarlamak, yeni bir marka yaratmak için çalışıyor.

Devlet hamle yaptı! Gıda fiyatları düşüyor mu?

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada yaşanan enflasyonu düşürmek için büyük bir hamle yaptı ve kent tarımı için hibe desteğine gitti. Bu adım gıda fiyatlarını düşürecek mi? Kent tarımı hibe desteği hangi illere verilecek?

Son dakika! Gıda enflasyonu durmuyor! Bir hamle daha geldi!

Gıda enflasyonundaki yükseliş Tarım ve Orman Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, kent tarımını yaygın hale getirmek için yeni çalışma başlattı.

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Mym Kent İnşaat Elektronik Otomotiv Gıda Temizlik Sanayi Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de   400 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Çevik  tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depremi için su ve gıda uyarısı!

Hazırlanan rapora göre, mega kent İstanbul'da 7'den büyük deprem olması halinde içme suyu şebekesinin çökmesiyle beraber 8.7 milyon kişiye 'acil su ve gıda arzı' gerekecek.

Şira İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şira İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ravcı tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta Esenyurt, Yeni Kent Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Servis Taşıma Tur Turizm Gıda ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Çokcan tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi'nde kuruldu.

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıkavak İnşaat Gayrimenkul Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihan Demir Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 260 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da Esenyurt, Kent Palas 2'de kuruldu.

Otman Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Otman Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Tekstil Anonim Şirketi, Mehmet Cihat Demir Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Esenyurt, Kent Palas 2'de kuruldu.

Metak İnşaat Taahhüt Peyzaj Gıda Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Metak İnşaat Taahhüt Peyzaj Gıda Otomotiv Kuyumculuk Limited Şirketi, Mehmet Tahir Kır tarafından 16 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, Elmalıkent Sitesi'nde kuruldu.

Gelecekte parklarda gıda ve enerji üretilecek!

Milliyet Gazetesi Dış Haberler Servisi'nin haberine göre; İngiliz yayın kurumu BBC tarafından yayımlanan yazıda, gelecekte parkların kent yaşamında büyük önemi olacağı, parklarda gıda ve enerji de üretilebileceği yazıyor...

Mango Gıda Şekerbank'a borç yapılandırması gerçekleştirdi!

Mango Gıda Sanayi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Şekerbank borç yapılandırılması, ipotekli taşınmazlar satışı ve buna dair Vefa hakkında bahsetti. Mango Gıda Şekerbank'a borç yapılandırması gerçekleştirdi...

kent gıda Nida İnşaat Haberi

kent gıda Nida İnşaat

Sanayiciliğe bir süre ara veren Tahincioğlu, Tafe Gıda’yı kurarak kızı Özlem Gençoğlu ve eski Kent çalışanlarıyla ‘yeni bir başlangıç’ aradığını anlatıyor.

Tahincioğlu, babasının 1920’li yıllarda tahin üretimiyle başladığı, şekerleme ve lokum üretimiyle sürdürdüğü ticaret hayatını, ailesiyle birlikte Kent Gıda’yı kurarak devam ettirdi. Kent Gıda’yı 2000’li yılların başında yabancı ortakları Cadbury’ye sattıklarını hatırlatan Tahincioğlu, bu şirketi daha iyi yerlerde görmek istediklerini de dile getiriyor.


Şimdilik sadece gözlemci

Tafe Gıda Yönetim Kurulu Başkanı olarak sanayiciliğe devam ettiğini belirten Fehmi Tahincioğlu, Tafe’de büyük ortağın oğlu Onur Tahincioğlu olduğunu söylüyor. Ancak sadece aylık toplantılara katılan oğlu dışında asıl destekçisinin kızı Özlem Gençoğlu olduğunu vurgulayan Tahincioğlu, baba - kız birlikte çalışmanın verimli olduğuna dikkat çekiyor. Tahincioğlu, “Başından beri kızım beni takip ediyor, bana destek oluyor. Onu da...