03 / 05 / 2024

Son dakika! Gıda enflasyonu durmuyor! Bir hamle daha geldi!

Son dakika! Gıda enflasyonu durmuyor! Bir hamle daha geldi!

Gıda enflasyonundaki yükseliş Tarım ve Orman Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, kent tarımını yaygın hale getirmek için yeni çalışma başlattı.



Lojistik maliyeti ile israfı da azaltacağı düşünülen projede belirlenen sebze türleri için fidelerin yüzde 75’i hibe edilecek. İşte sebze üretimini arttırarak fiyatların düşmesini hedefleyen yeni projenin tüm detayları…

HER ŞEHRİN KENDİ KAYNAKLARIYLA GIDA İHTİYACI KARŞILANACAK!

Gıda enflasyonunun her geçen gün daha da artması dar gelirli vatandaşlara zor günler yaşatıyor. İşte bu durumu düzeltmek için Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Üretimde maliyetleri azaltacak yeni bir adımın atılacağı öğrenildi. Her şehrin kendi kaynaklarıyla, kendi gıda ihtiyaçlarının üretilmesi, işlenmesi ve dağıtılmasına yönelik olan kent tarımı modelini  tüm Türkiye'de hayata geçirmek için düğmeye basan Tarım ve Orman Bakanlığı, bu konuda çalışma başlattı. Atılan adım ve desteklerle şehirlerde ihtiyaç karşılanacak, arz talebin üzerine çıkarılacak ve bu sayede fiyatların da düşmesi sağlanacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön