25 / 07 / 2024

Son dakika! Gıda enflasyonu durmuyor! Bir hamle daha geldi!

Son dakika! Gıda enflasyonu durmuyor! Bir hamle daha geldi!

Gıda enflasyonundaki yükseliş Tarım ve Orman Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakanlık, kent tarımını yaygın hale getirmek için yeni çalışma başlattı.




YÜZDE 75 HİBE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ!

Büyükşehirlerde başlatılan 'Kent Tarımı' modeliyle sebze üretimine ilişkin ilk ürünlerin hasadı için gün sayılırken, kışlık sebze üretimine yönelik olarak güz döneminde İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Şırnak ve Burdur'da belirlenen sebze türleri ve belirlenen proje uygulama alanlarında yüzde 75 hibe sebze fidesi tohum temin edilerek yeni üretimlerin gerçekleştirilmesi için planlamalar yapılıyor.

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

Emekli promosyonları 10 bin TL'yi buldu! Bu iki tarihe dikkat!

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön