28 / 04 / 2024

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

Türkiye Aile Destek Programında başvuruların nereden yapılacağı ve ödemelerinin ne zaman gerçekleşeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.



Aile Destek Programı kapsamında 4 milyon haneye her ay 450, 550, 600 lira olmak üzere üç segmentte destek sağlanacak. Peki Türkiye Aile Destek Programı'na kimler, nasıl başvurabilir?  İşte Türkiye Aile Destek Programı ile ilgili tüm detaylar...

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan yeni destek paketi ödemeleri bugün itibariyle başladı.  'Türkiye Aile Destek Programı'ndan  4 milyon hanenin faydalanması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön