28 / 04 / 2024

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.



Pandemide zarar gören işletmelere destek amacıyla verilen kredi destekleri sürüyor. KOSGEB tarafından salgından olumsuz etkilenen esnaflara verilecek 100 bin TL'lik faizsiz kredi desteğinde ise son başvurular bugün(31 Mart) bitecek. Krediyi isteyen vatandaşlar saat 12.00'a kadar e devlete başvuru yapabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön