01 / 05 / 2024

faizsiz

faizsiz

Özel bankalar arasında promosyon yarışından sonra bu sefer de müşterilere yönelik kampanya yarışı başladı. İş Bankası'ndan sonra Akbank da önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Gelin detaylara birlikte göz atalım...

İBB'den müjde! İstanbulkartı olana faizsiz, masrafsız 2500 TL

Dijital Bakiye adı verilen kampanya Fibabank tarafından 500 lira - 2500 lira arasında faiz ve masraf olmadan 5 taksitle ya da 2500 lira - 5000 lira arası uygun faizle 24 ay vade ile kullandırılan bir kredi kampanyası.

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faizsiz konut kredisi müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ikinci 100 günlük eylem planında şehit aileleri, harp ve vazife malullerine faizsiz konut kredisi müjdesi verdi.

Faizsiz konut finansman sistemi yeni bir alternatif!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD EXPO kapanış töreninde yaptığı açıklamada, Faizsiz konut finansman sisteminin yeni bir alternatif olduğunu söyledi.

İtalya'da 3 çocuk teşviki: Tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi!

Doğum oranının gittikçe azaldığı İtalya'da hükümet çocuk teşviki için yeni bir plan hazırladı. 2019 yılı bütçe tasarısına eklenen bir maddeyle, üçüncü çocuğunu doğuran ailelere tarım arazisi ve faizsiz ev kredisi verilmesi gündemde...

Finansevim'den faizsiz finans sistemi!

Ayda 250 milyon liralık ev ve araba teslimatı gerçekleştiren Finansevim, faizsiz finans sistemiyle tasarrufu artırıyor ve kolay mülk sahibi olmayı sağlıyor.

TOKİ faizsiz konut kredisi şartları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki TOKİ’nin faizsiz konut kredisi şartları neler?

Faizsiz finans sistemiyle aylık 250 milyon TL'lik teslimat!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, faizsiz finans sistemiyle ilgili "Şu an sistem içerisinde çalışmalar gerçekleştiren 4 firma toplamda, aylık 250 milyon TL civarında Türkiye içerisinde teslimat yapıyor" açıklamasında bulundu.

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Finansevim, faizsiz yatırım sistemi Birikio'yu satın aldı!

Finansevim, faizsiz yatırım sistemi Birikio'yu satın aldı.  Finansevim, insanlara faizsiz ev ve otomobil sahibi olmaları yolunda yenilikler sunuyor.

Birevim ile faizsiz ve peşinatsız konut almak mümkün!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi yaptığı açıklamada konut hayali kuranların Birevim ile peşinatsız ve faizsiz ev sahibi olabileceğini söyledi.

216 Koru Plus’ta '120 ay faizsiz' kampanyası başladı!

216 Yapı tarafından Çekmeköy Taşdelen’de inşa edilen 216 Koru Plus projesinde 120 ay faizsiz kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 50 peşin 120 ay faizsiz ya da yüzde 20 peşin 72 ay faizsiz ödeme imkanı sağlanıyor. 

Vatandaşlar faizsiz ev alma modeline yöneldi!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, yükselen konut kredisi faizlerinin vatandaşları tasarrufa dayalı faizsiz ev alma modeline yönelttiğini söyledi. 

Dar gelirlinin tercihi faizsiz sistemle ev almak!

15 bin orta ve dar gelirli aile ev sahibi olmak için faizsiz sistemden yararlanmak istiyor.  Bu yöntemde 100 bin liralık konut için tüketici 240 kişilik tasarruf programına alınıyor. 

faizsiz Haberi

faizsiz

Türkiye'de geçtiğimiz aylarda özel bankalar arasında emekli promosyonları nedeniyle kıyasıya bir rekabet yaşandı. Özel bankalar, emeklileri kendi bankalarına çekmek adına promosyon miktarlarına zam üstüne zam yaptı. 

ŞİMDİ YENİ BİR YARIŞ BAŞLADI

Emekli promosyonlarına son olarak kamu bankalarının da dahil olmasının ardından bankalar yarışlarını şimdi de müşteri memnuniyeti ve yeni kampanyalar üzerinden yürütmeye başladı. İş Bankası'nın önemli adımlarından sonra Akbank cephesinden de çarpıcı bir hamle geldi. 

Akbank’tan önemli bir açıklama yapıldı. Acil nakit ihtiyacı olan kişilere 30 Kasım tarihine kadar başvurmaları halinde faizsiz 10 bin TL nakit verileceği belirtildi. İhtiyaç sahiplerine ilişkin yaptığı açıklamasında 30 Kasım tarihine kadar Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılara faizsiz 10 bin TL verileceği bildirildi.

Yapılan açıklamanın...