27 / 04 / 2024

5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı! Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak!

5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı! Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı. Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak...



5 bin TL'lik emekli ikramiyesi için geri sayım devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda müjdesini verdiği 5 bin Türk Lirası emekli ikramiyesi için ödeme tarihleri de açıklandı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle, çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus olacak şekilde verilecek olan emekli ikramiyesinin hesaplara yatırılacağı tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamıştı.

Peki, emeklilere 5 bin Türk Lirası ikramiye ne zaman verilecek? Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri ne zaman? Kimler ikramiye alamayacak?

5 bin TL lik emekli ikramiyesi için geri sayım başladı! Aman dikkat, bu kişiler ikramiye alamayacak!

Habertürk'te yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından detayları geçtiğimiz haftalarda duyurulan emekli ikramiyesi ile ilgili ödeme tarihleri de açıklandı. Yine paylaşılan bilgilere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emekli 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak?" sorusunun yanıtını açıkladı.

5 BİN TL EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emekli olup fiilen çalışmayı sürdüren emekliler hariç olmak üzere, tüm emeklilere verilecek 5 bin TL ödemenin zamanına ilişkin soruyu Işıkhan, "Ödemeler, Kasım'ın 15'ini geçmeyecek gibi duruyor." dedi.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİNİ HERKES ALABİLECEK Mİ?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Emeklilere bir kereliğe mahsus olacak şekilde 5 bin Türk Lirası ödemeyi kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak" diye konuştu.


ÇALIŞAN EMEKLİLER İKRAMİYE ALAMAYACAK!

Paylaşılan bilgilere göre, 1-31 Ekim 2023 arası herhangi bir tarihte, sosyal güvenlik destek primine tabi olanlar dâhil, çalışması olanlar ya da faaliyette bulunanlar ile yaşlılık aylığı almaktayken söz konusu bu aylıkları kesilmeksizin ilgili düzenlemede sayılan iş yerlerinde çalışanlar ödeme kapsamında olmayacak.

Ankaralılara son dakika müjdesi! Ücretsiz Nostaljik Tramvay seferlere başladı! İşte nostaljik tramvay geçiş güzergahları

Başvuru yapanlara 2 bin 500 TL'lik yardım müjdesi! Bu paraları sakın kaçırmayın!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!


Geri Dön