28 / 04 / 2024

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesinde yer alan konutların kura çekilişinin yapılıp yapılmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Dev projeye başvuranlar dikkat...



Türk Hava Yolları Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy Yenişehir Evleri projesinin kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul'da ikamet eden ve ilk defa ev sahibi olacak vatandaşlar için 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon evlerin sahipleri kura çekilişinden sonra belli olacak. 

Söz konusu konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgiye göre az katlı ve yatay mimari anlayışı ile hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri projesindeki konutlara yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle sahip olunabiliyor.

Sabah'ın aktardığı detaylara göre ev sahibi olmak isteyen vatandaşların adeta akın ettiği THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı pek çok kişinin gündeminde yer alıyor.

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 1+1, 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar dikkat!

EMLAK KONUT GYO YENİŞEHİR EVLERİ ÖDEMELERİ

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre merakla beklenen söz konusu projeden yararlanmak için mega kent İstanbul'da ikamet, hane halkı (eşler) üzerine kayıtlı konut bulunmaması, son bir sene içerisinde tapu devrinin yapılmamış olması şartı aranacak ayrıca mücbir sebepler hariç, 5 sene boyunca satış işlemi de yapılmayacak.

Yine verilen bilgiye göre söz konusu katılım şartlarını sağlamış olan başvuru sahipleri, kura çekilişleri ile hak sahibi oldukları projeden, yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle konut alabilecek.

Proje kapsamındaki 1 oda 1 salon daire için ödenecek en düşük taksit bedeli 7 bin 500 TL, 2 oda 1 salon daire için ödenecek en düşük taksit bedeli 10 bin TL ve 3+1 daire için ödenecek en düşük taksit bedeli 15 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı ile ilgili detaylar henüz netleşmedi. Yenişehir Evleri kura çekimi ile ilgili detaylar açıklanır açıklanmaz haberimizde yer alacak.

Belediyeden satılık ve kiralık gayrimenkuller! İhalesi 20 Kasım'da!

İstanbullular aman dikkat! Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar belli oldu! Acil bakın!

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 5,4 arttı!


Geri Dön