11 / 05 / 2024

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

7 bin 200 lira destek! Başvurular E-devlet'ten...

Türkiye Aile Destek Programında başvuruların nereden yapılacağı ve ödemelerinin ne zaman gerçekleşeceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.



BAŞVURU TEKRAR YAPILABİLİR

Destek başvurusu reddedilen kişilerin sosyoekonomik durumlarının değişmesi ihtimaline karşı kişilere söz konusu destek programı kapsamında yeniden başvuru yapma imkanı tanınıyor.

AİLE DESTEK PROGRAMI NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ile dar gelirlerinin alım gücünü arttıracağız. Aile destek programları Haziran'da başlayacak. 2 buçuk milyon haneye 2 buçuk milyar tahsis ettik. Desteklerin kapsamını genişletecek çalışmalara devam ediyoruz" açıklamalarıyla Türkiye Aile Destek Programı'nı duyurmuştu.

Benzine indirim geliyor! İşte detaylar...

Emekli promosyonları 10 bin TL'yi buldu! Bu iki tarihe dikkat!

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön