06 / 07 / 2024

Kent Meydanı çalışmaları

Kent Meydanı çalışmaları

Derince'de 2004 yılından beri devam eden Kent Meydanı oluşturulma çalışması son hızla devam ediyor. Ali Haydar Bulut ile meydanda yeniden bir çalışma başlatıldı.

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yoğun ilgi!

Rize'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında binaların yakım işlemleri sürüyor. Kent genelindeki çalışmalar çevre halkı tarafından yoğun ilgiyle izleniyor.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Taksim Meydanı çalışmalarında sona gelindi!

Taksim Meydanı'yla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesinin özel firmalara hazırlattığı "Taksim Meydanı ve Yakın Çevre Düzenleme Projesi", Beyoğlu'ndan sorumlu 2 No'lu Koruma Kurulu tarafından onaylandı ve çalışmalar hızla devam ediyor. 

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Yahyalı'da yeni meydan çalışmaları başladı!

Kayseri’nin Yahyalı İlçesinde yeni meydan yapım çalışmaları için start verildi.

Bilecik'te kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye ekipleri tarafından çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Kent Meydanı çalışmaları Haberi

Kent Meydanı çalışmaları

Ali Haydar Bulutla devam eden çalışma,Dr.Aziı Alemdar ile bitmiş, Şimdi Ali Haydar Bulut ile meydanda yeniden bir çalışma başlatıldı Derince Keııt Meydanı projesi 2004 yılında Belediye Başkanlığına seçilen Ali Haydar Bulut zamanında başlamış,Kent meydanı bitirilmiş,Yeni Merkez Cami projesi ve meydan genişletilme ve düzenleme çalışması yarım kalmıştı. 



2009 yılında Derince Belediye Başkanlığına Dr.Aziz Alemdar'm seçilmesiyle Kent meydanında çalışma kaldığı yerden devam etmiş,eski cami yıkılarak meydan genişletilme çalışması, otopark yapılmış ve Yeni Merkez Cami bitirilerek ibadete açılmıştı.


KIRIM MEYDANI OLACAKTI 

Dr.Aziz Alemdar döneminde devam eden Kent Meydanı çalışmaları kapsamında yeni Merkez Caminin ibadete açılmasından sonra Kent meydanı genişletilme çalışmaları kapsamında meydana saat kulesi ve oturma yerleri ile küçük iş yerlerinin bulunduğu cepler yapılmıştı.Meydanın Kırım meydanı olacağını daha önce belirten Alemdar daha sonra meydanı tam...